Profiel nr. 105420

Ludieke gadget webshop met zeer hoge kortingen

17/10/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

E-commerce

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit is een unieke webshop waarbij je absurd hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de bekende kortingscoupons maar dan net iets anders. Meedoen en zelf een gokje wagen is vrij simpel en zonder te veel gedoe. Door middel van aangeboden mini kansspelen zoals bijvoorbeeld de klassieke fruitmachine of memory cards, kunnen klanten extra hoge kortingen winnen. Sinds 2007 is deze ondernemer al bezig met freelance opdrachten voor programmering van websites en bedrijf software. Hij heeft zijn masterclass gehaald en een innovatieprijs gewonnen met geprogrammeerde opdracht. Daarbij heeft hij ook de studie afgerond voor creativiteit voor gevorderden waar je voornamelijk ‘out of the box’ leert denken bij ontwikkeling van concepten. Daarnaast heeft de ondernemer voor klanten gewerkt zoals: KPN, Nuon, Albert Heijn, Radio 538, Slam FM, Sanoma Media, s’Heeren Loo, Telegraaf mediagroep en meerdere MKB.


Activiteiten van het bedrijf

Deze webshop is geen online casino maar een webshop met de soft kansspelen. Het bedrijf zal hun marketing strategie vooral baseren op online marketing met kunstmatige intelligentie via gespecialiseerde bedrijven. Zodoende heeft het bedrijf voldoende middelen om exact te kunnen meten wat werkt en wat niet. Er is door deze startup een onderzoek gestart naar online winkelgedrag en combinatie van kermisattractie. Hieruit is ondervonden dat er behoefte is naar een dergelijke webshop zoals deze startup heeft gemaakt. De kortingen die klanten krijgen is doorberekend in het verkoop plus de kortingen. Dit is via de backend met algoritmes geprogrammeerd waardoor het business model niet in gevaar loopt. Directe verkoop uit de webshop met dynamische margeverdeling per product item d.m.v. credits. De winstmarge zal 100% bedragen. De startup verkrijgt ook inkomsten uit verkoop van de gadgets vanuit het resterend aanbiedingsbedrag.


Onderscheidend vermogen

Dit is een vernieuwd concept waarbij klanten een online kermisgevoel beleven bij hun zoektocht naar populaire gadgets. De populaire gadgets zullen producten zijn zoals mobiele telefoons, tablets, laptops, koptelefoons, bluetooth speakers en dergelijk. Als online klant van de webshop kan je er voor kiezen om de online mini kansspelletjes voor extra korting te spelen. Wanneer een klant hiervoor kiest moet deze credits inleveren om de mini kansspelletjes te spelen. Credits krijgt men gratis bij registratie op de webshop en kunnen hierna aangeschaft worden in de webshop.


Overig

Benodigd kapitaal: €210.000,-

Investeringsbehoefte:

  • Website 20%
  • Management bedrijf 25%
  • Licentie 20%
  • Marketing 35%  
Maandelijkse omzet: €0,- 
Omzet (prognose) komende 12 maanden: €244.523,-
Omzet (prognose) maand 13-24: €896.583,-
Huidige maandelijkse kosten: €0,-

Ludieke gadget webshop met zeer hoge kortingen
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.