11/10/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Recreatie en entertainment

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Sinds 2013 actief in het verhuren van diverse attractie- en feestbenodigdheden. In ruim 9 jaar is de onderneming met hun uitgebreide assortiment en optimale service uitgegroeid tot een begrip in Randstad en omgeving. Het netwerk van de verkoopmedewerkers in combinatie met goede online vindbaarheid vormt een belangrijke pijler voor optimale verkoop.  


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf verhuurt een breed scala aan benodigdheden voor de totstandkoming van zakelijke en particuliere evenementen, feesten en partijen. De zaken die verhuurd worden zijn o.a. stormbanen, springkussens, sport- en spelmaterialen, partytenten, (sta)tafels en stoelen. In het winterseizoen verhuurt het bedrijf ook curling- en schaatsbanen.

Het netwerk van de verkoopmedewerkers in combinatie met goede online vindbaarheid vormt een belangrijke pijler voor optimale verkoop. De website dient tevens als boekingswebsite voor attracties van partners. Het boekingsproces is vrijwel volledig geautomatiseerd. Het bedrijf beschikt over diverse vervoersmiddelen (bakwagen, bus en aanhanger) om de verhuurmaterialen te bezorgen. Zodoende levert men een gedegen totaaloplossing aan klanten.


Onderscheidend vermogen

Men beschikt over een diverse en uitgebreide klantenkring B2C en B2B, zowel privaat als publiekelijk. Er is sprake van een grote naamsbekendheid en een aantal waardevolle contacten met collega-bedrijven hetgeen voor een winstgevende onderneming zorgen.      

  • Volledige inventaris aan evenementen-, sport- en spelmaterialen met een waarde van 330k
  • Vervoersmiddelen
  • Website met hoge ranking
  • Volledig geautomatiseerd boekingssysteem met betaalproces
  • Een groot klantenbestand, opgebouwd in de afgelopen 9 jaar (B2B en B2C)
  • Strategische partnerschappen, privaat en publiek (optioneel)
  • Social media kanalen (Facebook en Instagram);

Overig

Volledige overname; Gezocht wordt een koper die bereid is de Besloten Vennootschap volledig over te nemen. Uitermate geschikt voor ondernemers die affiniteit hebben met de sector sport, spel en recreatie en graag willen doorpakken op een reeds gevestigde onderneming. 

Een ondernemer die zin heeft in de enorme variatie in de werkzaamheden die het bedrijf biedt.

Dit bedrijf is ook interessant voor collega-bedrijven die middels een strategische overname hun portefeuille willen laten groeien.

Ook biedt dit bedrijf een mooie kans voor een MBI'er. De bedrijfsactiviteiten kunnen eenvoudig worden uitgebouwd zonder direct aanvullende investeringen te doen. 

Overdrachtsdatum en -prijs nader overeen te komen. Bij belangstelling en na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring kan na een persoonlijke kennismaking volledige inzage worden verleend in de financiële en overige gegevens van de onderneming.


Afbeeldingen
Attractieverhuurbedrijf
Regio
Zuid-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.