Profiel nr. 105127

Reseller in de express- en logistieke dienstverlening - regio Rijnmond Zuid

19/08/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het gaat om een goed lopende winstgevende onderneming die vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname wordt geboden. Omdat de ondernemer vanuit huis werkt en er geen fysieke vestiging nodig is blijft de overnamesom beperkt tot overname van de goodwill en dergelijke. Het cliëntenportfolio bestaat nu uit 87 bedrijven die een doorlopend account hebben bij deze vestiging. Er is nog een enorm potentieel om dit uit te breiden, de gemiddelde franchiser van de formule heeft enkele honderden klanten in het systeem.     

De formule is specialist in het organiseren van transport (pakketten, pallets en vracht) voor het MKB, zowel nationaal als internationaal. De formule is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als UPS, DHL Express, FedEx een TNT, DPD, etc. Via het online platform kan de klant eenvoudig voorkeuren invoeren zoals snelste vervoer, beste prijs of een specifieke voorkeur voor een transporteur.   


Activiteiten van het bedrijf

Omdat er gewerkt wordt met accounts en klanten zelf opdrachten invoeren in het gebruiksvriendelijke platform kan de ondernemer een almaar groeiend port folio opbouwen. Als ondernemer beschikt u over een exclusief gebied, alle bestellingen uit dit gebied worden aan u toegerekend. Verschillende franchisenemers van de formule verdienen meer dan 10.000 euro per maand.  


Afbeeldingen
Reseller in de express- en logistieke dienstverlening - regio Rijnmond Zuid
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000