Profiel nr. 105019

Technisch detacheringsbedrijf welke beschikt over 44 gedetacheerde medewerkers

30/01/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Zeeland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

25 - 50

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Met een kleine overhead van een DGA en 2 parttime medewerkers worden de gedetacheerde medewerkers en de klanten aangestuurd, begeleid en bediend. Het bedrijf bestaat ruim 20 jaar en heeft zich in de loop der jaren zeer professioneel ontwikkeld. De unieke werkwijze staat garant voor succes en is reproduceerbaar naar elke gewenste regio.


Activiteiten van het bedrijf

Een persoonlijke HR-partner waarmee je een carrière in de techniek kan ontwikkelen. Met een eersteklas service en een groeiend zakelijk netwerk waar detachering-gerelateerde diensten worden verleend. Dit detacheringsbedrijf is voor de juiste partij een mooie uitbreiding van reeds bestaande activiteiten in de detacheringssector met een unieke formule die zich bewezen heeft.

 


Onderscheidend vermogen

Financiële kengetallen

  • Hedendaags gedetacheerde medewerkers: 44
  • Omzetniveau: €2.000.000,-
  • Gemiddelde Ebitda: €250.000,-
Gewenste transactievorm
Het detacheringsbedrijf wordt middels een 100% aandelentransactie aangeboden aan de juiste koper. De verkoopprijs is bepaald op basis van de EBITDA en de vrije kasstromen, dit geldend voor deze sector en met representatieve en realistische cijfers.

Overig

Bijzonderheden
Zeer lage overhead, mooi rendement, langlopende contracten, trouwe en terugkerende klanten, schaalbaar en reproduceerbaar naar een landelijke formule. Klaar voor verdere groei!

Locatie
De huidige locatie is gelegen in Zuid-West-Nederland. Het pand is volledig in eigendom van de huidige eigenaar, echter zijn de activiteiten van de onderneming prima te verhuizen/verplaatsen, dit omdat het grootste gedeelte van de werkzaamheden digitaal zijn. De onderneming is dus niet-locatiegebonden.

Reden van verkoop
De huidige eigenaar/directeur heeft een lange staat van dienst en heeft besloten om een nieuwe invulling te geven aan zijn/haar carrière met geheel andere activiteiten. Een warme overdracht is, indien wenselijk, geen enkel probleem


Technisch detacheringsbedrijf welke beschikt over 44 gedetacheerde medewerkers
Regio
Zeeland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.