Profiel nr. 104981

Zakelijke business coaching en training voor het MKB

01/05/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ben je ambitieus en op zoek naar een bewezen bedrijfsformule in de professionele zakelijke dienstverlening? Ontdek alle voordelen die wij te bieden hebben.

Onze organisatie is gericht op actie omdat dit tot resultaten leidt. Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol. Onze interne Business Coaching Academy leidt coaches op in onze methode en werkwijze, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het delen van ‘best practices’ door de internationale community van coaches.  

Benut je ervaring om anderen te helpen door als partner samen te werken Als franchisepartner krijg je de kans bedrijven en levens te transformeren door je klanten te coachen om hun winst te verhogen, krachtige systemen te ontwikkelen en een sterk team op te bouwen. Je wordt de sparring partner van de ondernemer die hem helpt zijn persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren.


Activiteiten van het bedrijf

Vanuit een regionaal kantoor bouw je jouw business coaching bedrijf uit met een team van coaches. Je kunt een scala van coachingdiensten aanbieden, uiteenlopend van individuele coaching tot groepscoachingprogramma’s, wat het mogelijk maakt zowel kleine als middelgrote ondernemingen te helpen groeien.  

Met jouw Business Coaching bedrijf ga je werken met MKB-ondernemers en hun team. Er zit enorm veel onbenutte potentie in het MKB. Veel ondernemers hebben het te druk en komen door de waan van de dag niet toe aan het werken aan de écht belangrijke zaken voor hun bedrijf. Hierdoor groeien ze niet en blijven ze in feite in een kringetje ronddraaien. Het ontbreekt ze vaak aan de benodigde kennis, aan een bekwame ‘sparring partner’ en aan iemand die ze helpt helderheid te scheppen in hun doelen.  

Door heldere doelen te vertalen naar concrete actieplannen, en als coach te begeleiden en te ondersteunen bij de uitvoering daarvan, kunnen ondernemers enorme sprongen voorwaarts maken. Meetbare sprongen, want zeker in het MKB geldt dat iedere investering zich moet terugverdienen.  

Het werk als Business Coach geeft enorm veel voldoening. Je geeft ondernemers hun leven terug door ze te helpen hun bedrijf goed te laten draaien.


Onderscheidend vermogen

Interessant verdienmodel

Business coaching is een vorm van zakelijke dienstverlening die zich kenmerkt door uitstekende tarieven, lage kosten en lange klantrelaties. Met het bewezen business model kun je een succesvolle onderneming in de professionele zakelijke dienstverlening opbouwen. Met een kantoor, binnen een exclusief verzorgingsgebied met een team van coaches onder jouw hoede, waarbij jij de eigenaar/managing partner bent.  

Wat bieden wij onze franchisepartners:

 • Hoge marges en hoge gemiddelde tarieven per uur
 • Exclusieve klantgarantie op resultaten in 17 weken
 • Coaching verdient zichzelf terug in doorgaans 8  tot 16 weken
 • Meer dan 3500 zakelijke tools en oplossingen om alle onderdelen van de bedrijven van je klanten te verbeteren en optimaliseren
 • Werk met klanten direct aan top line, bottom line en balans van hun ondernemingen
 • Een exclusief geografisch verzorgingsgebied
 • Bewezen verkoopproces
 • Snel en effectief impact
 • Recessiebestendig - Bedrijfseigenaren hebben ons nodig in een zwakke economie en willen een coach in een sterke economie
 • Klanten ervaren een rendement van 500-1000% door te investeren in een coach
 • Transactioneel en transformationeel
 • Word de leider in jouw zakelijke gemeenschap

Zakelijke business coaching en training voor het MKB
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000