09/02/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Noord-Holland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in spuitwerk (& divers schadeherstel) en het aanbrengen van beschermende coatings op voertuigen en (zeer grote) objecten. Daarnaast wordt er gepoedercoat.

Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar. De werkzaamheden in de niche worden uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers (inclusief overheden) en voor de particuliere markt. 

De bedrijfslocatie is centraal gelegen in Zuid Holland en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats, spuitcabines en magazijn. De inventaris (inclusief cabines) is voldoen aan de milieueisen. Het bedrijf heeft een uitstekende regionale naamsbekendheid.  

De bedrijfslocatie is (extern) gehuurd. De huidige bedrijfslocatie biedt ruim de mogelijkheid om de hogere omzetvolumes te realiseren. Het bedrijf is aangesloten bij gerenommeerde kwaliteitsborgings- en keuringsinstanties. 

Het omzetniveau bedraagt circa € 600.000 op jaarbasis. Door aanvullende dienstverlening is eenvoudig een verdere groei van de omzet te realiseren. Buiten de eigenaar zijn 4 werknemers werkzaam.


Onderscheidend vermogen

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. 

De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.


Poedercoaten en Spuiten
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.