Profiel nr. 104910

Aanbieder lunchproducten en aanverwante producten

28/06/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Strategische kandidaten krijgen de mogelijkheid om de Onderneming te acquireren. Een toonaangevende aanbieder van lunchproducten en aanverwante producten.

Het aanbod bestaat uit een groot assortiment lunchproducten voor leveringen aan bedrijfskantines (DIY), ruim assortiment verse kant en klare lunchproducten, lunchpakketten voor onderwijs, uitgebreide lunch- en borrelpakketten voor thuiswerkers (hybride-model) en lunchboxen voor groepen (evenementen en meetings).

Het is een familiebedrijf (3,4 fte exclusief directie). De Onderneming heeft een bewezen trackrecord en een sterk groeipotentieel.

De Onderneming levert kwaliteit door bewust en professioneel met voeding om te gaan. Daarnaast wordt er door automatisering gestuurd op voorraad, waardoor voorraadderving wordt geminimaliseerd.


Activiteiten van het bedrijf

Actief voor een uitgebreide en loyale klantenportefeuille. Klanten zijn te verdelen in verschillende sectoren (o.a. Banking, Overheid, Consultancy, Onderwijs). Er is veel potentieel aanwezig om de omzet uit te breiden bij zowel bestaande- (pre-corona tijdperk) als nieuwe klanten (post-corona tijdperk).

Ondanks de coronapandemie, heeft de Onderneming een prima omzetniveau gerealiseerd in de jaren 2020 en 2021, respectievelijk circa € 700/k en ruim € 800/k.

Bovendien verwacht de directie dat in 2022 de omzet verder zal stijgen naar een niveau van circa € 900/k en in 2023 naar € 1 M (dit o.a. door terugkerende klanten). Deze omzetniveaus zijn overigens ook behaald in het pre-corona tijdperk (2018 en 2019).


Onderscheidend vermogen

Vanwege andere toekomstplannen en ambities, hebben de aandeelhouders gezamenlijk besloten om een mogelijke 100% verkoop te onderzoeken.

De markt en recente ontwikkelingen bieden diverse kansen voor de Onderneming. De onderneming beschikt over een solide infrastructuur, klanten- leveranciersnetwerk, ervaren personeel, commerciële slagkracht en een aantrekkelijke website.

De Onderneming heeft een bewezen trackrecord en een sterk groeipotentieel, waarbij haar klanten actief zijn in uiteenlopende sectoren (derhalve niet sector afhankelijk). Hiermee is een solide basis gelegd voor de toekomst.


Aanbieder lunchproducten en aanverwante producten
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 1.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.