Profiel nr. 104637

Media onderneming tbv vastgoedsector in Flevoland

05/05/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Flevoland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is op zoek naar serieuze en gedreven kandidaat die de franchise in Flevoland wil overnemen. Een ondernemersmentaliteit is daarmee een absolute must! Of je nu met veel gedrevenheid als ondernemer wil starten of al in je tweede/derde carrièrefase zit, wij gaan graag het gesprek met je aan. Dit maakt de kans die wij je bieden ideaal voor kandidaten die momenteel in een werkeloosheidssituatie zitten en graag als zelfstandige het roer weer in eigen handen willen nemen. 

Over de franchise onderneming te Flevoland;

De onderneming te Flevoland is een succesvolle franchise en is 10 jaar actief. Bij overname neem je het bedrijf over inclusief klantenkring en lopende inkomsten en opdrachten. Na overname is er daarmee sprake van een directe omzet. De onderneming biedt interne trainingen en ondersteuning over NEN 2580 metingen, schetsen van plattegronden, acquisitie etc. wordt gefaciliteerd vanuit het hoofdkantoor. Echter is ervaring in fotografie absoluut noodzakelijk.


Activiteiten van het bedrijf

Wij leveren alle media voor de vastgoedsector. Fotografie, video, Matterport, 360 graden fotografie, NEN2580 (interne opleiding beschikbaar) inmetingen. Je bent onderdeel van een landelijk formule maar bent verder heel vrij in de uitvoering van jouw bedrijf. Facturatie naar klanten, het uitwerken van de NEN-metingen tot plattegronden en meetrapporten alsmede vele andere standaard zaken gebeurt binnen de franchise. Hierdoor werk je met een verdeelsleutel qua omzet. Uiteraard enkel voor de opdrachten die binnen de franchiseconstructie vallen.


Onderscheidend vermogen

De franchise;

De overname is onderhevig aan en inclusief een franchisecontract (voor de Regio Flevoland). De potentiële omzet is ongeveer €95.000 per jaar tegenover ongeveer 100% fulltime inzet (inschatting, niet bindend) na aftrek franchisekosten maar voor kosten auto en foto/video apparatuur. De huidige franchisenemer stopt en heeft de afgelopen jaren ongeveer 40-45% fulltime gewerkt. Wij horen graag waarom jij onze ondernemer in Flevoland wilt zijn.


Overig

Jouw profiel;

Je hebt ervaring met fotografie en bezit ruimtelijk inzicht. Je vindt het leuk om je best te doen voor de opdrachtgever (veelal makelaars/ vastgoed portfolio's van bedrijven) en voelt je net zo veel ondernemer als fotograaf/videograaf. Momenteel heeft de onderneming te  Flevoland tussen de 20 en 30 opdrachten per maand en is uitbreiding mogelijk op basis van eigen inzet en initiatief. Wij zoeken een kandidaat met volgende specificaties:

  • Kennis en ervaring met fotografie, je kunt overweg met fullframe fotoapparatuur, HDR, Bracketing en Photoshop/Lightroom.
  • Zin om te ondernemen en een positieve, ontspannen spirit.
  • Je vindt het leuk en prettig om bij klanten thuis en bij bedrijven tijdens kantooruren op bezoek te zijn.
  • Je hebt een rijbewijs.
  • Investeringsbudget overname (mogelijk)
  • Investeringsbudget apparatuur (eventueel een deel voor overname)

Media onderneming tbv vastgoedsector in Flevoland
Regio
Flevoland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.