17/10/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Buiten Europa

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Meubelindustrie

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming produceert op dit moment met name bankstellen en fauteuils voor de Nederlandse markt. Het vastgoed waarin de productie plaatsvindt, is in eigendom van de onderneming.

Binnen de goed draaiende onderneming wordt er gewerkt met een team van ca 18 FTE. De locatie en het aanwezige management maken het relatief eenvoudig om de productie zeer sterk uit te breiden.

Locatie:
Zeer gunstig en centraal in Turkije gelegen meubelfabriek, grondoppervlakte ca. 11.000m2 en de opstallen zijn ca. 4500m2 groot. Het pand is in 2004 gebouwd en verkeert in goede staat van onderhoud.

De Nederlandse eigenaren staan in verband met hun leeftijd open voor verkoop (van een deel) van de aandelen en de mede-eigenaar die al jaren verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van de productie heeft de wens uitgesproken dat nog ca. 5 jaar te willen doen.

Een zeer interessant bedrijf voor een strategische partij die haar productie wil uitbreiden of wil verplaatsen. Turkije biedt op dit moment interessante kansen om kwalitatief goede producten te fabriceren tegen zeer concurrerende prijzen.


Meubelfabriek in Turkije
Regio
Buiten Europa
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
1.000.000 - 2.500.000