12/09/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Flevoland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De vlaaienspeciaalzaak is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus.


Activiteiten van het bedrijf

Almere heeft naast een grote consumentenmarkt (210.000 inwoners) ook een aanzienlijke markt voor het leveren aan bedrijven en instellingen.  Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een kado dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is. 

Naast vlaaien verkoopt de franchiseformule ook Macarons en heeft het de exclusieve rechten voor de verkoop van 'The Real American Bakery' met toppers als de Red Velvet Cake en de New York Cheesecake. Het assortiment kun je als ondernemer uitbreiden door koffie(specialiteiten) en thee te serveren in combinatie met een vlaai- of taartpunt. Voor de omzet de kers op de taart!


Afbeeldingen
Vlaaien speciaalzaak in Almere
Regio
Flevoland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.