Profiel nr. 103973

Adviseur vastgoed- en bedrijfsfinancieringen

20/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

> 50

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De bedrijfs- & vastgoedfinancieringsmarkt is enorm in beweging. De aanbodzijde is de laatste jaren enorm toegenomen en de vraag naar onafhankelijk advies houdt daarmee gelijke tred. Dit biedt grote kansen voor de onafhankelijk financieringsspecialist. 

Krijg je nu al regelmatig de vraag van ondernemers naar zakelijke vastgoed- en bedrijfsfinancieringen of wil je actief worden op deze markt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Onze organisatie adviseert al sinds 2001 MKB ondernemers bij vastgoed- en bedrijfsfinancieringen. Jaarlijks adviseren we voor ruim €1 mrd. We zijn hiermee de grootste onafhankelijk specialist van Nederland.


Activiteiten van het bedrijf

De meer dan 90 aangesloten adviseurs werken samen onder het landelijke merk o.a. bekend van Radio 538, NPO 2 en haar online activiteiten. De adviseurs zijn succesvol omdat ze uit ruim 120 verschillende geldverstrekkers kunnen kiezen zodat ze vaker een goede financieringsoplossing kunnen bieden aan hun zakelijke klanten. Daarnaast delen al deze adviseurs actief hun netwerk en kennis om samen succesvoller te zijn.

Bij onze organisatie kan je als zelfstandig adviseur aan de slag of in loondienst. Bijna al onze vestigingen zijn op zoek naar uitbreiding en in bepaalde regio’s willen we nog nieuwe vestigingen openen. Vraag vrijblijvend ons infopakket aan en toets snel of wij passen bij je volgende zakelijke stap.


Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen ligt in het feit dat ze al sinds 2001 bekend is in de markt en dat ze door haar omvang samenwerkingsafspraken heeft met alle relevante geldverstrekkers en al sinds 2004 landelijke promotieactiviteit ontplooien ter bevestiging van haar naamsbekendheid en autoriteitspositie.

Daarnaast sparren de ruim 90 adviseurs fysiek en online met elkaar over financieringsoplossingen (inclusief het verbinden van private investeerders aan individuele casussen) zodat er veel kennis en ervaring wordt gebundeld zodat de klant voorzien wordt van de beste financieringsoplossing.


Afbeeldingen
Adviseur vastgoed- en bedrijfsfinancieringen
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000