Profiel nr. 103953

Coaching praktijk (inclusief zeer interessant platform met passieve inkomsten)

07/12/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Ook interessant voor

 • Noord-Nederland
 • Oost-Nederland
 • Flevoland
 • West-Nederland
 • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever, een eenmanszaak, heeft al enkele jaren geleden een ADD coaching programma ontwikkeld. Individuele coaching voor m.n. volwassenen die hinder ondervonden aan de drie belangrijkste eigenschappen van ADD, zoals uitstelgedrag, concentratieproblemen en gevoeligheid, hebben het coaching programma enorm gewaardeerd en er mede voor gezorgd dat er al snel trainingen bij kwamen voor groepen van 8 tot 12 personen. Ook is er de laatste paar jaar gewerkt aan de verkoop van onlineproducten en het genereren van een passieve inkomstenstroom. Reden van verkoop van de activiteit is enerzijds dat de ondernemer met haar gezondheid heeft geworsteld en hierdoor andere waarden is gaan hechten aan haar tijdsbesteding. Anderzijds is er gebouwd aan een geolied fundament waarmee een flinke stap in haar groei kan worden bewerkstelligd. Om deze groei te garanderen draagt de ondernemer haar coaching activiteiten bij voorkeur over aan een nieuwe eigenaar.


Activiteiten van het bedrijf

MARKTNICHE 

Voor de groep met ADHD was er meer op de markt dan voor personen met ADD. En omdat kinderen en volwassenen met ADHD door de hyperactiviteit en impulsiviteit veel aandacht krijgen (positief of negatief) werd het de passie om juist volwassenen met ADD aandacht te geven. Een fijne plek waar je je verhaal kunt doen, waar je geen lijstjes krijgt die afgevinkt moeten worden, maar waar je een persoon bent in plaats van een nummer. Veel ADD-ers ‘lijden in stilte’ omdat zij niet zoveel ruimte innemen en wat trager en voorzichter acteren. De praat- en lotgenotengroepen in de reguliere zorg zijn voor alle AD(H)D subtypen bij elkaar, maar vaak voelen ADD-ers zicht niet prettig in de ADHD-groep. Er zijn ondanks de overlap ook significante verschillen. De aangeboden praktijk is de plek waar je terecht kunt met specifiek ADD. 


Onderscheidend vermogen

ONLINE TRANINGEN 

De trainingen hebben altijd vol gezeten en ook de individuele coaching heeft altijd goed gelopen. Vooral de online trainingen hebben veel potentie. Bovendien zien we ook dat investeringen in SEA zich direct uitbetalen door de stijgende verkoop van de online trainingen. Door de jaren heen heeft de praktijk een goede online positie gekregen, zo ranken zij zeer hoog op meest belangrijke zoekwoorden en boeken gemiddeld ruim 20.000 unieke bezoekers per maand. Ook beschikken zij over opvallend veel volgers op o.a. Facebook en Instagram en een flink nieuwsbrievenbestand.  

TECHNISCHE APPLICATIE MET PASSIEF INKOMEN PERSPECTIEF 

De ondernemer heeft recent veel geïnvesteerd in een technische applicatie, zo is er een platform ontwikkeld voor ADD coaches met bijzonder veel potentie om als trafficgenerator te gaan fungeren. Feitelijk zo groot als je maar wilt, alle techniek, tegen zeer lage onderhoudskosten, is hierop voorbereid. De coaches betalen een vast maandabonnement om een profiel te hebben op het platform. Het doel is nu om het aantal abonnees op te schalen waardoor het een zeer interessante passieve omzet gaat genereren.


Overig

BEOOGD KOPER 

Onze voorkeur gaat uit naar een koper die al actief is met ADD en/of ADHD trainingen en beschikt over voldoende middelen over de overname te laten slagen.   

OVERNAMESOM 

Verkoper hanteert een vraagprijs van bieden vanaf € 225.000,-. Niet alleen vanwege de huidige gezonde bedrijfsresultaten, maar met name ook vanwege het enorme perspectief waarin verkoper heeft geïnvesteerd.    

INTERESSE? 

Startpunt voor het uitwisselen van informatie is dan ook een beknopte kennismaking, waarna er bij voldoende aanknopingspunten een geheimhoudingsverklaring wordt getekend. Hierna kunnen wij u alle beschikbare informatie verstrekken. Bij blijvende interesse arrangeren wij een kennismakingsafspraak tussen u en de ondernemer, waarna we eventuele vervolgafspraken met elkaar maken. Reageer middels het reactieformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

Coaching praktijk (inclusief zeer interessant platform met passieve inkomsten)
Regio
Utrecht
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 500.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.