Menu

04/10/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Buiten Europa

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dé interieur trend van dit moment, met ons ruime aanbod aan designs is er voor ieder huishouden wel een complimenteus Canvas kunstwerk te vinden. Met  8k + e-mailabonnees, 15,5k Instagram-volgers en 2,4k Facebook-volgers hebben we een uitstekend en bekend merk opgebouwd dat met de dag blijft groeien. We verkopen niet alleen onze eigen ontwerpen, er is ook een personaliseringsoptie en daarom zijn we uniek in de markt. De webshop is opgericht in april 2020 en we hebben veel bereikt sinds het begin.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is gericht op het creëeren van Motivational, Pop & Customized Art. Wij maken designs die vervolgens op een Canvas gedrukt worden.  Dagelijkse werkzaamheden zijn het verwerken van bestellingen, het posten op sociale media, het sturen van nieuwsbrieven, het creëeren van nieuwe designs (We hebben freelancers met specifieke kwaliteiten) Daarnaast is er sindskort een samenwerking met een grote interieurwinkel in Duitsland.


Onderscheidend vermogen

Doordat wij een van de weinige spelers op de markt zijn die customized art aanbieden springen wij eruit. Klanten kunnen fotos, kleuren, logo's opsturen waarna onze graphic designer aan de slag gaat met het schetsen.  Wanneer goed gekeurd dan plaatsen we de bestelling bij onze leverancier.


Overig

We hebben alleen Facebook- en Google-advertenties uitgevoerd (Google heel minimaal), dus er zijn veel mogelijkheden binnen de online marketing om de advertentiekanalen uit te breiden met Pinterest en Tiktok, Snapchat. Influencer & Affiliate marketing is iets wat perfect bij dit merk zou passen en de jaarlijkse omzet aanzienlijk zou kunnen beïnvloeden.

Omdat we geen professionele online marketeers zijn, denken we dat een grote inkomstengroei mogelijk is door een bedrijf in te huren om de advertenties te verkennen en te optimaliseren. De e-mailmarketing is een paar maanden geleden opgezet en laat zien dat er veel potentieel is om dit nog verder te verkennen. Er zijn ongekende mogelijkheden met dit bedrijf.

De nieuwe eigenaar zal een connectie moeten voelen met het merk en de producten die wij aanbieden. Daarnaast zal er tijd en aandacht gestopt moeten worden in het verkennen van nieuwe marketing kanalen zoals Tiktok, Pinterest, Snapchat. Ook influencer en affiliate marketing.

De ondernemer is niet meer de juiste persoon om het bedrijf verder te laten groeien en is daarom op zoek naar een overnamekandidaat.


Succesvol Canvas Art E-Commerce bedrijf
Regio
Buiten Europa
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.