Menu

21/07/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Fitnesscentrum, sauna, solarium

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De infrarood bewegingsformule in de infrarood FitnessCabin is een bewezen resultaat gerichte training voor vrouwen. Het doel van dit concept is vrouwen te helpen naar een pijnvrij en vitaal lichaam met een gezond gewicht. Persoonlijke begeleiding en een persoonlijk afgestemde trainingen zorgt voor succes en resultaat! Het is een overzichtelijke niet traditionele sportstudio kleinschalig met maximaal 5 cliënten per trainingssessie.  30 minuten infraroodfitness staat gelijk aan 90 minuten krachttraining in een reguliere sportschool. Doordat je liggend trainen met weerstand en een hoge spierspanning worden gewrichten niet belast en is het uitermate geschikt voor mensen met rug-, nek, schouder- en heupklachten. Ook bij zwaarlijvigheid is dit de manier om comfortabel, veilig en resultaat gericht te bewegen


Activiteiten van het bedrijf

Mensen met een drukke baan, een druk sociaal- of gezinsleven vinden het een ideale manier om in 30 minuten snel en optimaal resultaat te bereiken. Maar ook mensen die zich niet prettig voelen in een overvolle sportschool kunnen zonder gezien te worden individueel trainen in de persoonlijke cabine. Infrarood heeft een heilzame werking op het lichaam. Spieren worden warm en flexibel waardoor je meer kracht op de spieren kan uitoefenen. De bloedsomloop verbetert door de warmte, voedingsstoffen en zuurstof worden daardoor optimaal naar de spieren getransporteerd. Afvalstoffen worden goed afgevoerd waardoor er geen verzuring en spierpijn optreed. De verbranding van Kcal is 2 x hoger dan regulier fitness. Hierdoor gaat het afslankproces verantwoord sneller. Wij bieden een suikervrije gezonde voedingsmethode aan.

 


Onderscheidend vermogen

De infrarood fitnessformule biedt je een uniek sport/afslankconcept met een zeer overzichtelijke bedrijfsvoering. De investeringskosten zijn laag. Het is een bestaand succes bewezen concept zonder franchise contract maar wel met de ondersteuning om het bedrijf goed en succesvol te runnen. Het is geschikt voor iedereen die zich wil onderscheiden en wil doelen op één van de grootste doelgroepen: Vrouwen in de overgang, met pijnklachten en overgewicht. Maar ook de jonge moeder die haar oude lichaam weer terug wilt is een grote groep die je kan helpen. Met het Infrarood Fitness Concept  worden vrouwen weer wie ze willen zijn, slank, vitaal en blij!

·         Trainerservaring is niet direct een vereiste.

·         Opleiding bieden we aan.


Overig

Wij zoeken ondernemers die enthousiast worden van deze formule en zelf een eigen vestiging op willen zetten of deze jonge vestiging over willen nemen.


Infrarood studio provincie Utrecht
Regio
Utrecht
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.