18/06/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

  • Gelderland
  • Utrecht
  • Limburg

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Dames- en herenmode

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is gevestigd op een A-locatie in het centrum van een aantrekkelijke vestigingsplaats in Noord-Brabant. De onderneming is al langere tijd gevestigd in deze vestigingsplaats en kan geduid worden als een lokaal/regionaal begrip. Kwaliteit van de collectie, maar ook advies, service en dienstverlening staan hoog in het vaandel geschreven. Dat uit zich ook in een trouwe klantenkring en een mooi omzetniveau in combinatie met een aantrekkelijk rendement.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een mannenmodezaak, die een breed aanbod heeft, zowel voor de casual klant als de business klant. Na een recente interieur-update is de doelgroep verbreedt en daarmee verjongd. De ondernemers richten zich op het midden, midden hoge segment en bieden een mooie onderscheidende collectie aan. De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 200 m2 + 100 m2 magazijn/atelier.  


Onderscheidend vermogen

De compleetheid van de collectie, de samenstelling van de collectie met onderscheidende merken in het midden, midden hoge segment maken deze onderneming een aantrekkelijke optie voor overname.  

Daarnaast maakt de kwaliteit van het persoonlijke advies en dienstverlening (eigen atelier) het verschil. De ondernemers hebben gezorgd voor een goed team, met ervaren en betrokken medewerkers. De automatisering van de voorraad is prima op orde, er is geen sprake van overtollige oude voorraden.  

De winkel ziet er zeer eigentijds uit en daarnaast zijn de ondernemers online actief middels hun eigen website en de social media.


Overig

De onderneming is interessant voor zowel een startende ondernemer als een ondernemer die wil uitbreiden met een extra filiaal.  

De ondernemers zijn graag bereid alle processen te begeleiden om een geruisloze overname voor zowel klanten als medewerkers te bewerkstelligen.


Afbeeldingen
Mannenmodezaak in Noord-Brabant
Regio
Noord-Brabant
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.