Profiel nr. 102656

Zelfstandig partnership in bedrijfsadvisering

29/12/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Economische en organisatieadviesbureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze succesvolle landelijke organisatie is bijna 40 jaar actief in de markt. De organisatie bestaat uit ongeveer 30 kantoren en ca. 80 partners / adviseurs, op het gebied van bedrijfsadvies. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en sinds 1983 actief op de markt. Vanwege de kansen in de markt is de organisatie op zoek naar kandidaten die als zelfstandig partner willen toetreden tot deze formule. Juist in deze tijd blijkt dat MKB-ondernemers behoefte hebben aan gedegen financieel of strategisch advies. De omzet van de groep is sterk stijgend.


Activiteiten van het bedrijf

Wie zijn wij? De organisatie is gespecialiseerd in het opstellen, implementeren van meerjarenplannen en financieringsrapporten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Daarnaast begeleidt deze organisatie bij bedrijfsovernames en start-ups. Wat bieden wij? Wij bieden nieuwe partners de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer gebruik te maken van de voordelen van een overkoepelende organisatie. We bieden een uitgekiend opleidingsprogramma van enkele maanden aan. Daarnaast werken de partners in de regio (tot 10 partners) intensief samen. Je werkt zelfstandig maar niet alleen. Je kiest je eigen projecten en klanten, daarbij profiteer je van onze uitstekende reputatie in de markt.


Onderscheidend vermogen

Wie zoeken wij?  De gezochte kandidaten hebben: 

  • een academisch of HBO niveau 
  • bij voorkeur bedrijfskundige of financiële (bank-) achtergrond 
  • ruime generalistische ervaring 
  • commerciële capaciteiten 
  • ondernemersmentaliteit 
  • lef

Zij zijn verder analytisch, representatief, punctueel, open, eerlijk, doorzetters en hebben gevoel voor humor. Onze partners kunnen goed luisteren, doorvragen en durven de vinger op de zere plek te leggen bij de ondernemer. We vragen een eigen inbreng van minimaal € 15.000,-. De totale financieringsbehoefte voor de eigen onderneming sterk afhankelijk is van de persoonlijke situatie van de kandidaat. 


Overig

Herken jij je in het geschetste profiel en wil je als zelfstandig ondernemer binnen een bewezen formule aan de slag? 

Wij komen graag met jou in contact. Wij zoeken partners vrijwel in geheel Nederland. Omdat wij lokale betrokkenheid belangrijk vinden kun je jouw eigen praktijk beginnen in de omgeving van jouw woonplaats.


Afbeeldingen
Zelfstandig partnership in bedrijfsadvisering
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000