20/07/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is actief als Sport & Gezondheidscentrum. Het is lokaal dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en heeft een geautomatiseerd circuit in huis. Dit alles met persoonlijke begeleiding en aandacht die nodig is om doelstellingen te behalen. 
De onderneming is lid van de brancheorganisatie NL Actief voor sportend Nederland. Tevens is de onderneming gecertificeerd NL Actief preventiecentrum. Een preventiecentrum werkt samen met huisartsen, fysiotherapeuten en met de gemeente. Zij verwijzen door omdat ze weten dat het preventiecentrum de juiste zorg levert en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken. Als preventiecentrum werken we volgens een afgesproken protocol waarin metingen en persoonlijke programma’s vastgelegd zijn om een klant optimaal te begeleiden. Deze begeleiding wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide instructeurs.


Activiteiten van het bedrijf

Bij de onderneming zijn 8 werknemers actief, waarvan een aantal in vast dienstverband en enkelen op oproepbasis actief zijn.
In 2018 en 2019 was er een stabiel ledenaantal met een normaal seizoen patroon. De potentiële groei van het ledenaantal is geschat tot circa 1.300 leden. In 2020 is door de overheidsmaatregelen rondom Covid-19 het ledenaantal gedaald. Naar verwachting zal dit snel herstellen na afloop van de maatregelen.
De onderneming hanteert verschillende abonnementsvormen. Deze abonnementen kunnen verschillen in looptijd, frequentie van bezoek en soort activiteiten.


Onderscheidend vermogen

De onderneming is heeft een gunstige liggen met een goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid. Het huidige pand wordt gehuurd en deels onderverhuurd.


Overig

De onderneming betreft een V.O.F van 2 ondernemers. Beide ondernemers zullen na een overdrachtsperiode hun werkzaamheden beëindigen. De overdrachtsdatum is nader overeen te komen.


Sport & Gezondheidscentrum
Regio
Noord-Brabant
Branche
Gezondheidszorg
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.