Profiel nr. 101191

Communicatieadviesbureau gespecialiseerd in content

28/02/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De wereld van communicatie verandert in een stevig tempo. Shopten we een aantal jaren allemaal online, nu willen we soms weer liever naar een echte winkel. Tijdschriften werden online platforms, maar het papieren tijdschrift is nog steeds niet verdwenen en we kopen nog steeds boeken. Iedereen op social media? Ook alweer achterhaald. Maar wat blijft, is de behoefte aan inspirerende, inhoudelijke, echte verhalen. Aan uitleg van ingewikkelde dingen in ‘gewone-mensentaal’, online en offline. Het bedrijf is opgericht in 1995, heeft lange klantrelaties en een flexibel, betrokken team van denkers en doeners.  


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een communicatieadviesbureau, gespecialiseerd in content. Het bedrijf is gevestigd in een van derden gehuurde studio in Amsterdam.Het werkgebied is heel Nederland.


Onderscheidend vermogen

Medewerkers verdiepen zich als journalisten in de inhoud. Daarom kan het bureau pakkende content maken voor elke sector: bedrijfsleven, zorg, (semi-)overheid, financiële en zakelijke dienstverlening, vervoer en meer. Het werkgebied is heel Nederland.


Overig

Het bedrijf heeft groeipotentie, maar daartoe zouden de verkoopinspanningen moeten worden vergroot. Voor deze nieuwe fase van groei wil de huidige eigenaar en oprichter het bedrijf overdragen aan een opvolger die dit proces beter kan aanjagen: een ondernemer die een snelle start wil maken of een ondernemer die dit bedrijf combineert met een al bestaande onderneming. 


Communicatieadviesbureau gespecialiseerd in content
Regio
Noord-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.