Profiel nr. 100994

B&B en Camping België (Vlaams Brabant, Belgisch Limburg en Waals Brabant)

28/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

In 2002 startten wij, Nicole en Jos, een bescheiden B&B met 3 kamers, in 2004 dienden zich de eerste fietskampeerders zich aan welke we in de tuin plaatsten.

Jaar na jaar lieten we de zaak groeien, na 18 jaar heeft de B&B 28 volwaardige slaapplaatsen waarvan 8 kamers en 1 vakantiewoning en is de camping vergund tot 47 plaatsen voor campers, caravans en een tentenveld.

Beide actieviteiten zijn onderling vergund door Toerisme Vlaanderen, laatste hernieuwing 2018 (volgens de laatste decreten voor B&B en open lucht recreatieve uitbatingen)

 

 


Activiteiten van het bedrijf

B&B en Camping zijn ingericht en aangepast voor individuele- of groepsverblijven. Er kunnen ook samenstellingen geboekt worden waarvan gedeelte van de gasten op de camping en een gedeelte in de B&B overnachten.   


Onderscheidend vermogen

De locatie en uitbating zijn uniek , gezien het de enige vergunde uitbating in zijn soort is, en zich bevindt op de grens van landbouwgebied en fruitteelt. De camping en B&B ligt in het mooie Vlaams Brabant, Belgisch Limburg en Waals Brabant. Je kan de diversiteit van drie regio's binnen een straal van 15km bezoeken, proeven  en bewonderen.

Het is een zeer goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld tijdens de bloesemperiode de streek te verkennen te voet, per fiets ,scooter of auto.

 


Overig

Onze gasten zijn jaarlijks gegroeid en dat resulteerd zich op dit moment in een jaarlijks vast gemiddelde van ca. 2500 bezoekers.

Wij kijken dus uit naar een ondernemers koppel 45/50 jaar, comercieel, hartelijke instelling en multifunctioneel waarvan minstens 1 het technisch gedeelte en anderzijds administratief zijn of haar taak kan invullen. Wij kunnen de nieuwe eigenaren een jaar  assistentie verlenen om het hele draaiboek te leren kennen. 

Dit geldt voor comerciële-, boekhoudkundige organistie en technische items. Wij verwachten mensen met een open, hartelijke uitstraling. Goede beheersing van Nederlands, Engels, Duits en Frans is een prè, basis kennis van horeca en basis van boekhouding is vereist .Er is een bedrijfswoning in de B&B voor de nieuwe uitbaters. Wij verblijven op 1 km. (dus steeds snel ter plaatse indien nodig)


B&B en Camping België (Vlaams Brabant, Belgisch Limburg en Waals Brabant)
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.