20/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reisbureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming biedt rondvaarten aan in een historisch centrum met diverse musea en bezienswaardigheden en een grote stroom aan dagelijkse toeristen (geen Amsterdam of Utrecht). Naast de reguliere rondvaarten worden ook arrangementen aangeboden voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast behoren een groot aantal touroperators uit binnen- en buitenland tot de opdrachtgevers.

De huidige commerciële activiteiten zijn zeer beperkt. De huidige vraag vanuit de leisurebranche is groot, dit geeft meer dan voldoende potentie om het bedrijf een verdere groei te laten doormaken. Tevens beschikt het bedrijf over extra beschikbare ligplaatsen om deze groei te realiseren.

Het aanwezig materieel is up-to-date en voldoen aan de gestelde (milieu) eisen. De medewerkers worden via een payroll-constructie ingehuurd.


Overig

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging en leeftijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. 

Het bedrijf is geschikt voor uitbreiding van een bestaande rondvaartonderneming of bedrijven die zich richten op dagbestedingsactiviteiten voor toeristen danwel actief zijn in de leisurebranche. MBI kandidaten zonder kennis en ervaring in de touristen-/leisurebranche en zonder ruime, direct beschikbare, financiële middelen worden verzocht niet te reageren.


Rondvaartonderneming
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.