Specialisten in jouw regio

Flynth

De Brand 10-19
3823 LH Amersfoort

Telefoon
+31 88 23 68 400

Over ons
Wij helpen en begeleiden u bij het (ver)kopen van een bedrijf. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met waarderingen, financieringen en corporate recovery.
 
Met een duidelijk stappenplan waarbij we samen met u zoeken naar uw ideale financiële match. Er komt veel bij kijken: sluit de bestaande bedrijfscultuur van het te kopen bedrijf aan bij uw visie, is er voldoende kennis aanwezig, wat is de waarde van het huidige klantenbestand, en zijn er misschien synergie-effecten? Onze methodiek en aanpak in het proces helpen u bij het maken van de juiste keuzes.
 
Waarde maximaliseren
Uw bedrijf verkopen vraagt om een goede voorbereiding en onderbouwing. Met gestructureerde financiële informatie die in elke onderhandelingsfase overeind blijft. Onze adviseurs creëren waarde in het voortraject van de verkoop en helpen u daarmee de waarde van uw deal te maximaliseren.
 
Naast aan- en verkoopbegeleiding kunnen wij u ook helpen met:
•             Waarderingen
•             Financieringen
•             Corporate recovery: IBR, waaronder sensibiliteitsanalyses op prognoses, uiteenzetting van financieringsmogelijkheden
•             Bedrijfsopvolging
•             Due diligence (financieel, fiscaal, HR, juridisch, subsidie)
 
Sector-gericht netwerk
Wij vormen de verbindende schakel tussen u, potentiele kopers of verkopers en andere externe partijen. Met ons landelijk sectorgerichte netwerk beschikken wij over actuele benchmark informatie die uw deal helpt versterken.
Naast onze 10 hoofdvestigingen zijn wij met 45 vestigingen vertegenwoordigd in het hele land. Zo staan we altijd pal naast u.