Specialisten in jouw regio

Dutch Dream B.V.

Science Park 402
1098 XH Amsterdam

Telefoon
+31 88 35 51 400

Nederland is een land van ondernemers. Ruim 2 miljoen, in alle soorten en maten. Waaronder een half miljoen MKB'ers. Het fundament onder onze economie en de reden dat wij elke dag met plezier aan het werk gaan. Het is niet voor niets dat wij zo graag met hen werken. We spiegelen ons aan hun mentaliteit en gedrevenheid. We bewonderen hun lef en leiderschap. En bovenal zijn we nieuwsgierig naar hun verhaal, bijvoorbeeld over hoe het ondernemersvuur ooit is gaan branden. 
 
Maar vooral ook over hoe dit vuur nog iedere dag gaande wordt gehouden. Wat de uitdagingen zijn van vandaag en de dromen voor morgen. Zo begrijpen we de oorsprong van de onderneming en leren we haar eigenaren en hun ambities kennen. Van daaruit denken we mee over de toekomst. Om samen mooie, nieuwe hoofdstukken aan het verhaal toe te voegen. We stimuleren om te dromen, maar wel met de ogen open en beide benen op de grond.  
 
Want als geen ander weten wij dat succes niet vanzelfsprekend is. In een snel veranderende wereld moeten bedrijven en hun management zich continu heroriënteren en ontwikkelen om de continuïteit te waarborgen. Daarom staan we je op belangrijke en uitdagende momenten in de ontwikkeling van je bedrijf met raad en daad bij. Zowel bij geplande transacties als ook bij plotselinge uitdagingen of kansen. We maken je los van de dagelijkse hectiek en helpen je bij het definiëren van de toekomst. Waarbij we samen een heldere strategische koers vertalen naar concrete acties. Om duurzame waarde te realiseren vanuit jouw unieke potentie als ondernemer. Ongeacht of je een bestaande ondernemer, aspirant ondernemer (MBI-MBO) of investeerder bent. 
 
We kijken hiervoor altijd verder dan de cijfers. Want alles begint met mensen en hun visie. Vanuit die basis kunnen we onze ervaring, expertise en netwerk optimaal voor je inzetten. Met ruimte voor intuïtie, creativiteit en nieuwe inzichten. Door te inspireren, te faciliteren en te verbinden bouwen we samen aan een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. En wanneer jouw uitdaging of plezier een andere wordt, halen we de gerealiseerde waarde er optimaal voor je uit. De mogelijkheden zijn eindeloos maar het doel altijd helder en eenduidig: 


Het realiseren van jouw ondernemersdroom.