Bedrijventekoop.nl partner: Schoonmakend Nederland

Bedrijventekoop.nl werkt als partner samen met Schoonmakend Nederland. Het doel van de samenwerking is om de leden van Schoonmakend Nederland te helpen bij aan- of verkoop van een bedrijf. Dit doen wij door het verstrekken van informatie over het bedrijfsovernameproces, het bieden van een netwerk van bedrijfsovernamespecialisten en het inzetten van ons eigen netwerk voor het vinden van een geschikte koper of verkoper. 

Wil je direct aan de slag met het vinden van een geschikte partij? Plaats dan vandaag nog een anonieme advertentie op Bedrijventekoop.nl. Leden van Schoonmakend Nederland ontvangen 50% korting op de basisprijs van € 295,- (exclusief btw). Vul bij aanmaken van het profiel bij het veld kortingscode de code SNLBTK2122 in om gebruik te maken van de aanbieding.

Je profiel wordt zichtbaar op Bedrijventekoop.nl en op de website van Schoonmakend Nederland. Na plaatsing ontvang je tevens een exemplaar van het boek Bedrijf verkopen? / Bedrijf kopen? De praktische handleiding voor de mkb ondernemer.

Je bedrijf verkopen via Bedrijventekoop.nl

Plaats een verkoopadvertentie

Kom direct en anoniem in contact met geïnteresseerde partijen voor je bedrijf. Gebruik de code SNLBTK2122 voor een mooie korting.

Start hier

Bereken de waarde van je bedrijf

Vul onze gratis tool in en krijg een goede indicatie van de waarde van je bedrijf.

Bereken hier de waarde

Whitepaper Bedrijf verkopen

Download onze gratis whitepaper 'Bedrijf verkopen – Alles wat je moet weten van A tot Z!' waarin we stap voor stap beschrijven hoe het bedrijfsovernametraject in zijn werk gaat.

Download hier de whitepaper

Een bedrijf kopen via Bedrijventekoop.nl

Plaats een aankoopadvertentie

Kom direct en anoniem in contact met interessante bedrijven. Gebruik de code SNLBTK2122 voor een mooie korting.

Start hier

Nieuwsbrief

Blijf gratis wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod in bedrijven.

Schrijf je hier in

Zoekservice

Wil je als eerste op de hoogte blijven van bedrijven die aan jouw wensen voldoen? Meld je dan aan voor onze zoekservice.

Meld je hier aan

Hulp inschakelen van een bedrijfsovernameadviseur

Het bedrijfsovernameproces kan best complex zijn. In plaats van het zelf te doen, kun je er ook voor kiezen om het volledige overnameproces uit handen te geven. Een gespecialiseerde overnameadviseur kan begeleiding bieden van A tot Z. Ook wanneer je zelf aan de slag bent gegaan met het kopen of verkopen van een bedrijf is het op enig moment in het proces raadzaam om een bedrijfsovernamespecialist in te schakelen. Welk moment dat is bepaal je zelf. Een overnameadviseur kan bijvoorbeeld een waardebepaling uitvoeren of je bijstaan bij de onderhandelingen.

Vind hier een geschikte adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl