Bedrijf verkopen in Spijk?

Wil je jouw bedrijf verkopen in Spijk? Dan ben je bij Bedrijventekoop.nl aan het juiste adres. Bij ons kom je anoniem, snel en direct in contact met potentiële kopers, zowel uit Spijk als uit de rest van Nederland.

Ook in het geval van het verkopen van je bedrijf geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Begin daarom tijdig met het plannen van het verkooptraject. Om je hierbij te helpen hebben wij een handige whitepaper voor je samengesteld.

Bedrijf verkopen in Spijk – Alles wat je moet weten van A tot Z!

image

Er komt veel kijken bij een bedrijfsovername. Ben je voornemens je bedrijf te verkopen? Lees dan ter voorbereiding onze gratis whitepaper: Bedrijf verkopen – Alles wat je moet weten van A tot Z! In dit informatiedocument geven we een stapsgewijze beschrijving van het bedrijfsovernametraject. Hierbij voorzien we je van een aantal praktische tips die goed van pas komen bij de verkoop van je bedrijf.

Download hier onze gratis whitepaper

Bij het verkopen van je bedrijf in Spijk is er veel dat je zelf kunt ondernemen. Door zelf aan de slag te gaan bespaar je kosten en houd je de touwtjes zelf in handen. Maar ook al kun je veel zelf, toch is het sterk aan te raden om specialistische hulp in te schakelen voor zaken waar je zelf weinig tot geen ervaring mee hebt. Een overnamespecialist is ervaren met het overnameproces en kan je behoeden voor bekende valkuilen. Een goede specialist levert uiteindelijk meer geld op dan dat hij kost.

Vooraf maak je de afweging om zoveel mogelijk zelf te ondernemen of een overnameadviseur in te schakelen die het gehele traject voor je uit handen neemt. Het is natuurlijk ook mogelijk om afspraken te maken met een adviseur om slechts enkele delen op te pakken, zoals de waardebepaling van je bedrijf of het voeren van de onderhandelingen. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren specialisten. Hieronder vind je een lijst van bedrijfsovername adviseurs in Spijk en omgeving.

Kies je ervoor om zoveel mogelijk zelf te ondernemen? Met ons pakket ‘Bedrijf verkopen’ ondersteunen we je hier optimaal mee. Middels een anonieme advertentie ga je actief op zoek naar potentiële kopers voor je bedrijf. Daarnaast helpen we je met verschillende handige informatiedocumenten waarin we alle facetten van het overnameproces belichten en je van praktische tips en handvatten voorzien. Enkele onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe om te gaan met potentiële kopers
  • Hoe gaat het onderhandelingsproces in zijn werk
  • Welke juridische en fiscale aspecten zijn er

Naast de informatiedocumenten ontvang je ook alle benodigde procesdocumenten, zoals een blanco geheimhoudingsovereenkomst. Klik op ‘Verkoop hier zelf je bedrijf via ons’ voor meer informatie.

Zelf je bedrijf verkopen

Met ons pakket ‘Bedrijf verkopen’ helpen we je optimaal bij de verkoop van je bedrijf. Middels een anonieme advertentie kom je snel en direct in contact met mogelijke kopers voor je bedrijf. Onze informatie- en procesdocumenten helpen je vervolgens door het verdere overnametraject heen. Een advertentie is snel en eenvoudig zelf aan te maken. Bang dat je iets vergeet? Geen zorgen, wij nemen eerst nog even alles met je door, voordat de advertentie online verschijnt.

Verkoop hier zelf je bedrijf via ons

image

Een bedrijfsovernameadviseur inschakelen

Bedrijventekoop.nl beschikt over een groot netwerk van overnamespecialisten. Wanneer je ervoor kiest om het overnameproces (deels) uit handen te geven, kunnen we je in contact brengen met een ervaren en betrouwbare specialist in jouw regio. Een specialist helpt je bij zaken waar je zelf te weinig ervaring mee heeft. Dit kan de waardering van je bedrijf betreffen, maar ook bijvoorbeeld de onderhandelingen of de juridische / fiscale aspecten.

Vind hier een geschikte adviseur

image

Waardebepaling van je bedrijf in Spijk

Een belangrijk onderdeel van het verkopen van je bedrijf is de waardebepaling. Je bedrijfswaarde vormt namelijk de basis voor de uiteindelijk overnamesom. Een overnameadviseur of business valuator kan je helpen met een gedetailleerde waardering van je bedrijf. Wil je vast een goede indicatie van de waarde van je bedrijf? Vul dan onze gratis waarderingstool in.

Bereken hier gratis de waarde van je bedrijf

image