Bedrijf kopen Zuid-Holland

Ben jij de zoektocht naar een bedrijf kopen in Zuid-Holland gestart? Dan helpen wij je graag met het vinden van de juiste partij. Zo brengen wij je snel én direct in contact met verkopende partijen uit Zuid-Holland, óf de rest van Nederland. Ga voor een uitbreiding van activiteiten, een MBI-mogelijkheid óf zoek naar een investeringsmogelijkheid. Als hét grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland zijn wij dé ideale partner voor jou.

Waarom in Zuid-Holland?

Bedrijf kopen Zuid-Holland
De provincie Zuid-Holland behoort tot één van de dichtstbevolkte én meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. De haven van Rotterdam is veruit de grootste haven van Europa. En wereldwijd gezien behoort het tot één van de vier grootste havens. Als onderdeel van de Randstad is Zuid-Holland onderdeel van het economisch grootste én belangrijkste onderdeel van Nederland.
 
Ons aanbod

Gebruik je eigen netwerk

Veruit de meeste bedrijfsovernames vinden plaats via het eigen netwerk. Daarom is het ook éxtra van belang dat je zowel je eigen zakelijke als privé omgeving op de hoogte stelt dat je een bedrijf wilt overnemen. Zoek daarnaast verder via een adviseur, account óf een bedrijfsovernameplatform zoals Bedrijventekoop.nl.

Stel een zoekprofiel op

Om de zoektocht naar een bedrijf in goede banen te leiden dien je een zoekprofiel op te stellen. Stel jezelf de vraag wat voor type bedrijf je wilt overnemen. En ga na of de bijkomende (dagelijkse) werkzaamheden voor jou zijn weggelegd. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Welke uitdagingen wil je aangaan? Waar krijg je energie van? Of wat kost je juist energie? Deze hulpvragen brengen je allen weer een (klein) stapje dichterbij een zo compleet mogelijk zoekprofiel.

Nadat je enkele hulpvragen hebt gesteld rolt er uiteindelijk een zoekprofiel met specifieke punten uit. Hiertoe behoren enkele belangrijke punten die (volgens ons) niet mogen ontbreken. Onderstaand hebben wij daarom enkele punten voor je op een rijtje gezet.
  • Overnameprijs
  • Branche (type bedrijf)
  • Regio (vestigingsplaats)
  • Aantal personeelsleden
  • Omzet
Profiel plaatsen
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Schakel een adviseur in

Als bedrijfsovernameplatform weten wij dat een bedrijf kopen in Zuid-Holland voor de meeste personen geen dagelijkse kost is. Daarom begeleiden wij je volledig op maat. Bepaal zelf welke zaken je zelf oppakt, óf wanneer je een bedrijfsovernameadviseur inschakelt. In beiden gevallen helpen wij je graag. Zo bieden wij je de juiste handvaten om zelf een bedrijf te kopen. Maar delen wij ook ons breed netwerk aan bedrijfsovernamespecialisten.
 
Vind een adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Zuid-Holland in kaart

  • Inwoners: 3.673.893
  • Oppervlakte: 3.308 km² (2.700 km² land)
  • Bevolkingsdichtheid: 1.361 inwoners per km²
De kernpunten van de provincie Zuid-Holland is het streven naar een sterke, duurzame regionale economie én levendige en vitale centra om te komen tot een optimaal functionerende structuur voor diverse werklocaties als bedrijventerreinen, kantoren en detailhandel.
 
De werkloosheid in Zuid-Holland is relatief hoog. Dit komt met name door problemen op de Rotterdamse én Haagse arbeidsmarkt. Sectoren als zorg, onderwijs én technische beroepen kennen de hoogste werkloosheid. Binnen de Nederlandse economie beslaat Zuid-Holland hier ruim 20% van. Rotterdam én Den Haag leveren hier een forse bijdrage aan.
 
Het politieke centrum van Nederland ligt met Den Haag ook in Zuid-Holland met onder anderen het torentje voor de minister-president. En de andere ministers op het Binnenhof.
 
De provincie Zuid-Holland is wereldspeler op een aantal markten zoals havenactiviteiten, glastuinbouw, baggerbedrijven én het internationaal recht. De stad Delft waarborgt veel technologisch hoogwaardige bedrijven en instellingen (mede door de Technische Universiteit). Het toerisme in Zuid-Holland is ook erg belangrijk en biedt ruimte voor meer dan 19.000 FTE.  

Kom in contact

Zet jij ook de stap om een bedrijf te kopen in Zuid-Holland. Dan begeleiden wij je hierin graag én bieden wij je de keuze om zaken zelf op te pakken. Of om juist deskundige hulp op maat in te schakelen. Om op een goede wijze te beginnen plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Een goede voorbereiding, is het halve werk. Toch?