Bedrijf kopen Gelderland

Een bedrijf kopen in Gelderland? Bij Bedrijventekoop.nl kom je snel én direct in contact met verkopende partijen uit Gelderland, óf de rest van Nederland. Ga op zoek naar een uitbreiding van je activiteiten, een MBI-mogelijkheid óf zoek naar een investeringsmogelijkheid. Als hét grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland zijn wij je ideale partner binnen deze zoektocht.

Waarom in Gelderland?

Bedrijf kopen Gelderland
De provincie Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland. Aan de oostkant grenst het aan de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Hiermee geeft de provincie bedrijven volop kansen die naar het buitenland willen gaan. Het is namelijk dé ideale doorgang van de randstad naar het Ruhrgebied via spoor, weg en water. Verder is het naar landoppervlakte dé grootste provincie van Nederland. Met Arnhem als hoofdstad. Nijmegen als stad met de meeste inwoners. En Apeldoorn als grootste gemeente.
 
Ons aanbod

Netwerken

Veruit de meeste bedrijfsovername vinden plaats via het eigen netwerk. Begin dus met je eigen zakelijke én privé netwerk in kaart te brengen. Geef aan dat je op zoek bent om een bedrijf over te nemen. En wie weet ligt de kans dichter bij je dan je zou denken. Is dit niet het geval? Schakel dan een adviseur, accountant óf bedrijfsovernameplatform zoals Bedrijventekoop.nl in die je helpt in deze zoektocht.

Stel een zoekprofiel op

Door voor jezelf na te gaan wat voor type bedrijf je wilt overnemen geef je direct een startschot voor je zoekprofiel. Ga verder na welke werkzaamheden bij het type bedrijf horen. En stel jezelf nog de volgende vragen om dit uit te breiden.
  • Wat vind je leuk?
  • Waar ben je goed in?
  • Waar krijg je energie van?
  • Wat kost je energie?
Uiteindelijk wordt je zoekprofiel door deze vragen steeds iets meer uitgebreid. Enkele punten die hierin niet mogen ontbreken zijn de overnameprijs, branche, regio, aantal personeelsleden, de omzet van het bedrijf én het gegeven of het om een webshop gaat of een bedrijfspand. Hierna kan je zoektocht gericht(er) vervolgen om een bedrijf in Gelderland te kopen!
 
Plaats profiel
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Vind een adviseur

Als bedrijfsovernameplatform met de nodige ervaring weten wij als geen ander dat een bedrijf kopen geen dagelijkse kost is. Gedurende het bedrijfsovernametraject kom je voortdurend voor keuzes te staan. Hierbij dien je de afweging te maken of je dit zelf oppakt, óf een bedrijfsovernameadviseur in te schakelen. In beiden gevallen staan wij je graag te hulp. Zo bieden wij je de nodige handvaten om een bedrijf zelf te kopen. Maar stellen wij ons grote netwerk aan deskundige adviseurs ook graag ter je beschikking. Een goede bedrijfsovernameadviseur brengt uiteindelijk namelijk meer op dan hij kost.
 
Vind een adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Gelderland in kaart gebracht

  • Oppervlakte: 5.136,31 km2 (4.963,71 land & 172,60 km2 water)
  • Bevolkingsdichtheid: 559 personen per km2
  • Inwoners: 2.071.972 (1.027.649 mannen & 1.044.323 vrouwen)
Kijkend naar het type bedrijven in Gelderland blijkt dat met name de branches specialistische zakelijke diensten, bouwnijverheid en cultuur, sport en recreatie de grootste groei kennen. De bedrijventerreinen in de provincie zijn in totaal goed voor 40% van het bruto regionaal product. Hiermee kan dit dus worden gezien als de motor van de Gelderse economie. In totaal werkt 30% van alle inwoners in deze branche.
 
De provincie zet zich ook nadrukkelijk in voor goede inrichting van de bedrijventerreinen. Voor nú én de toekomst. Hiermee kunnen bedrijven goed ondernemen en doelstellingen bereiken. Met name doelstellingen op gebied van veiligheid, energietransitie, circulariteit, klimaatadaptie en biodiversiteit spelen een belangrijke rol voor de betreffende bedrijventerreinen.
 

Neem contact op

Durf jij de stap te zetten om een bedrijf in Gelderland te kopen? Dan kan je veel zaken zelf oppakken. Maar begrijpen wij ook dat je hier met een specialist over wilt praten. En daar komen wij dus om de hoek kijken. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden voor je in kaart te brengen.