laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ITALIAANS RESTAURANT OP TOPLOKATIE PLATJA D`ARO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
9909 16-04-2008 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 € 150.000 - € 200.000 Eenmanszaak

omschrijving

Algemeen
Ruim 120m2 Italiaans restaurant aan de commerciele hoofdstraat van Platja d`Aro, de snelst groeiende en meest commerciele lokatie aan de Costa Brava.

Omzet en rendement
Omzet bedraagt tegen de € 200,000 per jaar, maar is slechts ten dele gedocumenteerd. Het restaurant is alleen `s avonds open, en in principe het gehele jaar.

Onroerend goed
Restaurant bestaat uit een ruim lokaal met bar, een goed geoutillieerde keuken (met koelkamer) en met een aparte ruimte voor een pizza oven, plus opslagruimte. Rondom het lokaal (een hoekpand) is veel terras ruimte op de stoep in de hoofdstraat zelf. Binnen is er ruimte voor 45 personen, met het terras erbij voor totaal 125 personen.

Huur
Er wordt € 12,000 huur per jaar betaald, bijzonder laag voor de lokatie. De huur moet eenmaal per jaar worden voldaan, thans gebeurt dit in september, na het hoogseizoen.
De contracten zijn voor 4 jaar (vast) met automatische verlenging voor opnieuw 4 jaren (huurprijs wordt dan aangepast voor de inflatie).

Personeel
Er wordt gewerkt met vast personeel (deels familie) het hele jaar door en tijdelijk personeel in de zomermaanden. De huidige eigenaar is ook kok. Het restaurant wordt aangeboden zonder contractuele arbeidsverplichtingen.

Huidige eigenaar
De huidige eigenaar (Italiaan) werkt al jaren in het restaurant, eerst als werknemer, later als eigenaar. Hij is eind vijftig, en de familie wil terug naar Italie.

Playa d`Aro trekt elk jaar meer toerisme uit Spanje en de rest van Europa. Veel Nederlandse en Belgische toeristen plus veel gepensioneerden/semi residenten.

Platja d’Aro is hard op weg om het commerciele centrum van de Costa Brava te worden. De badplaats is niet alleen een van de drukste vakantiebestemmingen voor Spaanse en buitenlandse toeristen, het heeft ook het meeste aantal winkels. Alle bekende winkelketens, nationaal en international zijn vertegenwoordigd en zijn het hele jaar door geopend, ook in de weekends. Daarom heeft Platja d’Aro ook buiten het zomerseizoen veel aantrekkingskracht op toeristen en de inwoners van Barcelona en Girona (weekendtoerisme).


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29