Menu

Profiel nr. 72184

Goedlopende, trendy winkel in dameskleding, sieraden, horloges en lifestyle artikelen

02/03/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname bieden wij aan een goedlopende, trendy winkel met een groot en verrassend assortiment dameskleding, sieraden, horloges en lifestyle artikelen. Men heeft vele verschillende gerenommeerde merken in huis. Naast tijdloze lifestyle producten worden er ook producten behorend bij het seizoen aangeboden.  

De winkel is gevestigd op een A1 locatie in het winkelgebied van de oude binnenstad, hartje Maastricht. De onderneming en haar rechtsvoorganger is reeds decennia lang actief en heeft geïnvesteerd in een uitgebreid, betrouwbaar netwerk van leveranciers en kent vele vaste cliënten.    

De activiteiten vinden plaats vanuit een uiterst representatief en ruim winkelpand. Het pand is goed bereikbaar en voorzien van goede voorzieningen. Het pand wordt gehuurd, het huurcontract kan worden voortgezet.


Activiteiten van het bedrijf

   


Overig

Er is sprake van een jaarlijks omzetniveau van ca. € 350.000,- - € 500.000,-. De EBITDA bedraagt in de afgelopen jaren gemiddeld 6 - 11%.  

De onderneming levert haar assortiment aan particulieren. De onderneming heeft geen vaste medewerkers in dienst. Men maakt gebruik van oproepkrachten.  

Goed geoutilleerd en financieel zeer gezond bedrijf. De ondernemer is, indien gewenst, bereid om de koper voor een nog nader te bepalen periode te blijven begeleiden. Ervaring in de sector is een pré, evenals eigen middelen.