Menu

Profiel nr. 72052

Hotel-restaurant met diverse mogelijkheden, landelijk gelegen te Schoonloo

13/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Drenthe

Ook interessant voor

  • Friesland
  • Groningen

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag

1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Temidden van bos, heide en natuurschoon, ligt het dorpje Schoonloo, dat deel uitmaakt van de gemeente Aa en Hunze. Een schitterende omgeving, goed bereikbaar, maar veraf van de hectiek van het dagelijks leven.


Activiteiten van het bedrijf

In een rietgedekte Drentse boerderij verwennen de ondernemers hun gasten met creatieve, smaakvolle gerechten op topniveau, voor een vriendelijke prijs. De inrichting is sfeervol en modern, de gastbenadering hartelijk en laagdrempelig. Sinds 2018 draagt het restaurant één (1) Michelinster. Dit bedrijf is één van de mooiere pareltjes in de regio. Het geheel is up to date en goed afgewerkt met een modern interieur. Het hotel beschikt over 12 kamers. Het object leent zich uitstekend voor een ondernemerspaar dat een goed middenklasse bedrijf wil exploiteren. Het pand biedt veel mogelijkheden. Een grote brasserie van 100+ couverts op een betaalbaar niveau is bijvoorbeeld erg geschikt.


Overig

Een riante bedrijfswoning maakt onderdeel uit van het het geheel.  Vraagprijs onroerende zaak en exploitatie € 1.150.000,= k.k. De onroerende zaak omvat de drie bedrijfsgebouwen inclusief bedrijfswoning, erf, ondergrond en overige aanhorigheden. De bedrijfsexploitatie omvat de inventaris en bedrijfsinrichting, de handelsnaam en de website.


Afbeeldingen