Profiel nr. 65950

Kinderdagverblijf in Amsterdam

21/08/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Kinderdagverblijf

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden: kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen (mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen) in de regio Noord-Holland. Algemeen Kinderdagverblijf beschikt over vergunning voor 18 kindplaatsen. Alle protocollen zijn in orde, goedgekeurd door GGD. Goede naam binnen de stad, alleen tevreden klanten door de jaren.


Activiteiten van het bedrijf

Het is mogelijk om deze ruimte bij de eigenaar te huren. Het kinderdagverblijf beschikt over 116,4m2. De huurprijs bedraagt € 1.700 per maand exclusief BTW. Het contract kan met 2x 5 jaar verlengd worden.

Het kinderdagverblijf heeft een vergunning voor kinderdagverblijf (gemengde doeleinden). Beneden zijn er mogelijkheden voor uitbreiding van nog eens 9 kinderen, wat nu gebruikt wordt als kantoor en opslag ruimte. Deze ruimte is al geschikt voor een groepsruimte, de omgevingsvergunning en de brandvergunning zijn geschikt voor 18 kindplaatsen.

 


Onderscheidend vermogen

De warme huiselijke sfeer. Locatie ruimte is sfeervol ingericht. De klanten zijn erg tevreden. Er is veel mond-tot-mond reclame, waardoor veel nieuwe klanten zich aanmelden voor een rondleiding en inschrijving.


Overig

Reden voor overname? De eigenaar doet het weg i.v.m. haar leeftijd en wil nu meer genieten van haar vrijheid.

Cijfers: Het resultaat van onderneming is gedurende vele jaren stabiel op € 150.000,- per jaar. Het verwachte resultaat voor komende jaren is hetzelfde. Er is zoals aangegeven genoeg ruimte voor groei.

Het kinderdagverblijf is ter overname inclusief het inventaris welke is goedgekeurd door de GGD. Dit is de prijs zonder het ontroerend goed, dus alleen voor inventaris en het bedrijf met bestaande klanten inclusief de goodwill. De 2 personeelsleden kunnen eventueel ook mee overgenomen worden. Verder beschikt een nieuw luchtsysteem, een geavanceerd camerasysteem en een recent verbouwd souterain.

Voor wie geschikt: Het bedrijf is ideaal voor een starter welke hart heeft voor de kinderen. Dit bedrijf zal ook ideaal zijn voor de ervaren kinderdagverblijven welke willen uitbreiden, rekening houdend met 18 kindplaatsen, wat nu 1 verticale groep is en kan uitbreiden met een verticale/ horizontale of BSO groep.

Voor overname van dit kinderdagverblijf is een minimaal eigen vermogen benodigd van € 25.000,-