Profiel nr. 65351

Landelijk netwerk van gespecialiseerde vacaturesites in niches

05/10/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Internetbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het netwerk van vacaturesites is gebouwd door een landelijk internetbedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van recruitmentsites. Het netwerk wordt beheerd in één centrale omgeving (CMS). Aan de centrale CMS omgeving zijn eenvoudig nieuwe vacaturesites (uitbreidingen) te hangen. Het netwerk is actief sinds 2014. Door de focus op de locaties kan de vacaturesite organisch erg goed functioneren in Google, hier zijn echter nog hele grote winsten te behalen. De vacaturesites zijn vooral succesvol om MBO en ongeschoolde vacatures te vervullen


Activiteiten van het bedrijf

Commercieel exploiteren van 17 lokale gespecialiseerde vacaturesites. Vergaren van CV' data Advertising is nog nooit ingezet op het netwerk (Goole Ads bijvoorbeeld)


Onderscheidend vermogen

Elke lokale niche site heeft een bijbehorende Facebookpagina met fans (meer dan 15.000 fans op alle pagina's totaal). Hier worden vacatures bekend gemaakt, zo wordt o.a. traffic gegenereerd.


Overig

Omzet bedraagt ca. € 600 per maand (zonder inzet van arbeid) Vraagprijs i.o.: Beheeromgeving 17 niche vacaturesites 17 Facebookpagina's Klanten Alle data (en CV's) Het bedrijf heeft geen schulden of vorderingen. De bouwer (het internetbedrijf) kan support en ontwikkeling blijven uitvoeren voor de nieuwe eigenaar.


Afbeeldingen