Profiel nr. 64737

Master Franchise Executive Search & Interim Management

29/03/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De organisatie is al sinds 1999 een zeer succesvolle internationale opdrachtgever in executive search en interim management met tientallen kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Australië en de VS. Als E-recruiter van het eerste uur, zoekt zij nu voor Nederland een ambitieuze, ondernemende Master die de business in ons land op de kaart kan zetten.


Activiteiten van het bedrijf

De organisatie biedt haar relaties een full-service-dienstenpakket met een wereldwijd netwerk van meer dan 250.000 senior-managers en executives. Sleutel tot het succes is haar bekroonde “Online Candidate Acquisition Engine”, een geavanceerd systeem dat gebruik maakt van organisatorische en gerichte search marketing, social media, online advertising en online-zoekgedrag om talent aan te trekken en te laten inschrijven haar Global Talent Bank. Minimaal is er ruimte voor 15 tot 20 vestigingen in Nederland. De hoge standaards en het succes van de organisatie in andere landen zal een duidelijke plus zijn voor de Master Nederland. De marktomstandigheden zijn prima. De economie is groeiende en het vinden van het juiste senior talent wordt steeds belangrijker.


Onderscheidend vermogen

Relevant voor de Master is ook de uitgebreide ondersteuning door de moederorganisatie. Elementen als backoffice, intensieve research, training, eerstelijns businessadvies, marketing, etc., maken dat de Master zich kan richten op het opbouwen en de groei van zijn of haar eigen business. De organisatie biedt u een inspirerende omgeving met veel oog voor zelfstandigheid en een meer dan uitstekende beloning.


Overig

Als toekomstige Master ontvangt u de exclusieve rechten voor Nederland. U zult kunnen beschikken over een professionele, bewezen business model dat zich in andere landen bewezen heeft. U zult kennis maken met een sterke, positieve bedrijfscultuur en sterk ondernemerschap. U beschikt over financiele middelen en vooral ook over de passie die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk en uw onderneming te werken.