Profiel nr. 64677

Vlaaienvestiging in Veenendaal

17/01/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiƫle informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Activiteiten van het bedrijf

Over de franchiseformule
Deze formule is een landelijk opererende franchise organisatie, die zich richt op het verkopen van Limburgse Vlaaien. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dagelijks bakt de bakkerij in het Limburgse Sevenum een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 vestigingen door heel Nederland.

Veenendaal is een aantrekkelijke plaats met ruim 60.000 inwoners. Deze vestiging in Veenendaal ligt in een winkelcentrum en is een leuke, ruime en toegankelijk dag-zaak met een aantrekkelijke huurprijs. De consument vindt ook alle grote landelijke winkelmerken in dit winkelcentrum en er is voldoende parkeergelegenheid. Deze vestiging is een ruime zaak met een groot assortiment Limburgse vlaaien, taarten, petit-fours en een heerlijk aanbod van The Real American Bakery met de échte Brownies en Cheescake. Ook kunt u er een heerlijk kopje koffie drinken.


Overig

Interesse? Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Reageer dan snel!