Profiel nr. 64669

Onderneming in repro en sign

05/05/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is al meer dan 25 jaar een professioneel bedrijf in print- en drukwerk en signing. Alles op vele soorten papier en in verschillende formaten. Ook bijvoorbeeld posters of bouwtekeningen op A2, A1 of A0 formaat.
Bij de onderneming kan men terecht voor het zelf kopiëren of afgeven aan een medewerker. Drukwerk, zoals: flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen en daarnaast ook handleidingen en cursusboeken. Signing en belettering behoort ook tot het assortiment, bijvoorbeeld gevelreclame, stoepborden, billboards, posters groot en klein, en roll-up banners. Textiel kan worden bedrukt.
De afdeling ontwerp en DTP verzorgt o.a. huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, flyers, folders, geboorte- en trouwkaarten en uitnodigingen. Ook verzorgt men mailings voor bedrijven.


Overig

Het bedrijf beschikt over vakbekwaam en ervaren personeel. Er zijn naast het ondernemersechtpaar 2 personeelsleden werkzaam, welke de onderneming zelfstandig operationeel kunnen draaien. Het bedrijfspand wordt gehuurd tegen zeer gunstige voorwaarden. Die aanpak van het bedrijf kenmerkt zich door kwaliteit, inzet, hart voor de zaak en persoonlijke service en heeft daarmee een portefeuille aan loyale klanten die regelmatig terugkeren. Het bedrijf rekent zowel bedrijven (80%) als consumenten tot haar klantenkring (20%). De koper kan zowel een strategische partij zijn als een MBI.