Profiel nr. 64572

Horeca-onderneming in de regio Den Haag-Rotterdam

28/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Horeca-onderneming in de regio Den Haag-Rotterdam (buitengebied) zoekt nieuwe ambitieuze eigenaar(s). Tevens mogelijkheid tot aankoop van vrijstaande woning (circa 1300 m2 met eigen grond) , gelegen op circa 30 meter afstand van het bedrijfspand. Totale oppervlakte (woning en bedrijfsgebouw) is ruim 3800 m2. Activiteiten Dagrecreatie, aangevuld met vergaderingen en partijen.


Activiteiten van het bedrijf

Horeca-onderneming


Onderscheidend vermogen

Locatie aan een aantrekkelijke fietsroute (fietsknooppunt). Aangeboden wordt een volledig ingericht en goed onderhouden horecapand (180 m2 bvo), met onderheid terras op het westen en rondom tuin. Ruime parkeermogelijkheid, geasfalteerde oprit met 22 parkeerplaatsen. Aparte stenen schuur van 30 m2, inclusief kelder van 30 m2 met koelcel en vriescel. Het pand is eventueel ook in te richten voor andere activiteiten, bijvoorbeeld kantoorruimtes of fysiopraktijk.


Overig

De huidige eigenaar heeft besloten zelf met de onderneming te willen stoppen in verband met emigratie/pensionering. Klanten – particulieren (passanten, veelal senioren), vergaderarrangementen en privé-partijen. Organisatie - De onderneming heeft geen vaste medewerkers in dienst, personeel wordt op flexibele basis ingehuurd. Transactiestructuur De huidige eigenaar is bereid nog enige tijd bij de onderneming betrokken te blijven om de activiteiten goed over te dragen. Overige gegevens: Medewerkers: eigenaar, aangevuld met personeel op inhuur basis Omzet: € 200.000, potentie echter vele malen groter Minimum cash bedrag: € 100.000 Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring ontvangen kandidaten meer informatie over de onderneming.