Profiel nr. 64269

Factoring franchise

01/08/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiƫle informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Franchisenemers kunnen deze franchise part time runnen en dienen rekening te houden met een investering van 29.500 euro en additioneel eigen vermogen om als werkkapitaal aan te wenden. De organisatie is opgericht in 1972 in Canada en is een internationale franchise organisatie met meer dan 150 franchisenemers in Canada, Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Singapore, Ierland en in het Verenigd Koninkrijk.


Activiteiten van het bedrijf

Invoice Discounting De onderneming is een franchise organisatie die aan jonge snelgroeiende MKB ondernemingen kortlopend werkkapitaal verschaft. Franchise nemers kopen facturen met een korting, waardoor bedrijven flexibel kunnen inspelen op hun kapitaalbehoefte zonder langlopende verplichtingen aan te gaan. Als franchisenemer maakt U gebruik van het bewezen risico management systeem dat de afgelopen 40 jaar is ontwikkeld. 


Onderscheidend vermogen

U heeft minimale vaste kosten doordat u geen personeel, kantoor of voorraden nodig heeft. Hierdoor zijn de optimale voorwaarden gecreëerd om de terugverdientijd te minimaliseren en uitstekende rendementen te halen.


Overig

Momenteel is de onderneming bezig om het netwerk in Europa uit te breiden en zoekt franchisenemers in Nederland. De franchisenemers zijn professionals met een zakelijke achtergrond in vele verschillende branches, met uitstekende communicatieve vaardigheden. De onderneming opereert in een Business to Business omgeving waarbij het opbouwen van een netwerk en het onderhouden van relaties essentieel zijn.