laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECABEDRIJF VOOR MEDE-INVESTEERDER / EXPLOITANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62904 29-11-2016 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Wij zijn op zoek naar een mede investeerder/exploitant die wil investeren in een bestaand horecabedrijf op een (vakantie)bungalowpark gelegen in het kustgebied van Noordwijkerhout (Z-H). Het bedrijf bestaat uit een aantal onderdelen:
een motel met 24 kamers,
2 restaurants en
ruime woning.

Het bedrijf is toe aan een goede ‘facelift’ waarbij de eigenaar voor de helft mee wil financieren en de exploitatie in handen komt van de mede investeerder/exploitant.

U investeert in een bestaand bedrijf met veel potentie, waarbij een gezond fundament voor omzet komt te liggen bij de exploitatie van het motel en de F&B-afdelingen. Naar eigen inzicht zijn er nog vele mogelijkheden welke voor verdere groei en ontwikkeling kunnen zorgen.

Onze relatie is tevens eigenaar van het (vakantie)bungalowpark en biedt u naast dit object de garantie van een gezonde bezetting vanuit eigen organisatie. Daarnaast biedt de directe omgeving vele mogelijkheden tot recreatie (bloemententoonstelling/kasteel “Keukenhof”, badplaats Noordwijk, een golfbaan, diverse campings, dagrecreatie (o.a. fietsen, tennis, outdoor) en is het park circa 2 km. gelegen van de Noordzeekust.

Er is zeker ruimte voor eigen inbreng in het totaalconcept.

Graag komen wij in gesprek met gegadigden voor de ontwikkeling van dit project. Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29