laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62845 17-01-2017 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 € 50.000 - € 100.000 € 150.000 - € 200.000 Eenmanszaak

omschrijving

Omschrijving:
Het betreft een eenmanszaak actief in de elektrotechnische installatie branche. Het bedrijf heeft een stabiele omzet met dito winstgevendheid. De activiteiten behelzen elektrotechnische bouwinstallaties/diensten in de (elektro) techniek en algemene handel van elektrotechnische componenten. De sterke punten van de onderneming liggen met name op het gebied van de flexibiliteit, professioneel- en sociaal personeel dat multifunctioneel en geheel zelfstandig inzetbaar zijn. Verder leveren ze een goede prijs-kwaliteit verhouding en hebben ze een compleet aanbod. In de B2B markt werken ze met veel vaste klanten waarvoor ze het onderhoud verzorgen en nieuwe installaties inrichten. Het werkgebied van de onderneming is Zuid Oost Brabant en Limburg.

Reden verkoop:
Binnen deze onderneming bestaat bij de eigenaar de visie dat men verder moet gaan samenwerken om te kunnen groeien. Echter de ondernemer wenst dit niet in een standalone situatie te doen. Daarom zoekt hij samenwerking met en wil hij zijn bedrijf verkopen aan een collega onderneming uit de installatiebranche.

Transactie:
Intentie is de overname door middel van een activa transactie, waarbij de inventaris, de vervoermiddelen, de orderportefeuille, de activiteiten, de bestaande exploitatie, de goodwill bestaande uit de handelsnaam en vaste klantenbestand van het bedrijf worden verkocht. In samenspraak met de koper zal worden bekeken welke rol/functie/dienstbetrekking de huidige eigenaar van de eenmanszaak zal krijgen bij het kopende bedrijf.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29