laatst bijgewerkt op: 21-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISENEMER IN DE PAYROLL DIENSTVERLENING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62758 11-10-2016 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. Eenmanszaak

omschrijving

“De voordelen van zelfstandig ondernemerschap én een succesvolle groeiende organisatie naast me”

Stap in een groeimarkt

De payroll branche is al jaren een groeimarkt en zal door diverse ontwikkelingen blijven groeien. In 2020 is eenderde van de arbeidsmarkt immers flexwerker. Bij onze opdrachtgever heb je de kans om je eigen onderneming te starten in deze dynamische groeibranche.

Onze opdrachtgever is voor meerdere regio’s in Nederland op zoek naar enthousiaste Franchiseondernemers
Onze opdrachtgever heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van payroll, HRM en flexibele arbeid.

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer en kun je klanten benaderen uit je eigen netwerk of regio in diverse branches. De franchisegever ondersteunt je bij de acquisitie. Vakinhoudelijk krijg je de ondersteuning van de ervaren backoffice, waar alle specifieke kennis aanwezig is. Jij zorgt voor het maken van goede afspraken en het beheren van de relaties. Onze opdrachtgever zorgt voor het gehele administratieve proces.

Wie zoeken wij?

Dit is je kans om je eigen regionale netwerk en kennis van de uitzend- of payrollbranche in te zetten en je eigen onderneming te starten. Dat doe je uiteraard met passie en vakkennis. Je kunt door je goed ontwikkelde luisterend vermogen moeiteloos de behoefte van je opdrachtgevers bepalen en dit vertalen naar de beste service. Wordt het niet eens tijd dat je je enthousiasme en klantgerichtheid vanuit zelfstandig ondernemerschap gaat inzetten?

Door elke dag met plezier en overtuiging aan de slag te gaan met bestaande en nieuwe opdrachtgevers en ze voortdurend te voorzien van de juiste dienstverlening bouw je je regio uit en creëer je je eigen succes.

Wat bieden wij?

Vanaf dag één werk je met een A-merk kwaliteitsimago en een stevige productportfolio in de HR-dienstverlening. Naast een goed verdienmodel is onze opdrachtgever volledig ingericht om jou als franchisenemer volledig te ondersteunen, waardoor je mag rekenen op een professionele backoffice, volop marketing ondersteuning, een eigen CRM-systeem en een succesvol salesteam vanuit de centrale organisatie. Daardoor word je veel geregel en gedoe bespaard, ben je nog sneller succesvol en kun je je focussen op dat waar je goed in bent: de dagelijkse business! Uiteraard is er volop ruimte voor zelfstandig ondernemerschap. Je vindt het leuk om elke dag weer te werken aan de beste versie van jezelf en je opdrachtgevers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29