laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIALIST IN MULTIMEDIA-DIENSTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60524 20-01-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Onderneming gespecialiseerd in multimedia-diensten voor het MKB.

De aangeboden onderneming bestaat uit een 3-tal activiteiten:
1.Het produceren van bedrijfsvideo’s in HD-kwaliteit voor het MKB. Vanuit de gedachte dat een bedrijfsvideo niet veel hoeft te kosten en dat het laten maken van een video net zo’n makkelijk moet zijn als het bestellen van de lunch of het aanzetten van je computer. Dienstverlening blijft niet beperkt tot het produceren en opleveren van films, maar tevens vanaf het begin inhoudelijk meedenken over de vorm, opzet en doelstelling van je video. Begeleiden van klanten van A tot Z, van copywriting, het maken van het script, het verzamelen van beeld- en audiomateriaal tot het produceren van de bedrijfsfilm.

2.Het ontwerpen van professionele logo’s voor dezelfde doelgroep. Een logo moet niet alleen stilistisch mooi, maar vooral een marketingtechnisch krachtig instrument zijn. Daarom hanteert deze onderneming de unieke combinatie van design en marketing. ‘Een goed logo verduidelijkt de boodschap en het imago van de ondernemer naar zijn doelgroep/klanten’. Tegen de laagste tarieven wordt het meest volledige pakket aangeboden, dat aansluit aan de behoefte van elke startende ondernemer.

3. Verder beheert deze onderneming een website die video’s verspreidt en promoot. Een bedrijfsvideo heeft pas effect als deze ook echt wordt bekeken. Via een eigen Internet kanaal krijgt elke video de aandacht die het verdient.

Door de klanten wordt deze onderneming geroemd om haar inzet, passie, prijs/kwaliteit verhouding en betrokkenheid bij ieder project.
In de overname zijn begrepen een 3-tal zeer goed bezochte websites. Tevens zullen enkele honderden bestaande leads door de nieuwe eigenaar opgevolgd kunnen worden.

Onderneming is niet locatie gebonden en kan vanaf elke andere locatie worden gedreven.

Vraagprijs voor 100% van de aandelen: ca. € 100.000,- (prijs is onderhandelbaar)


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29