laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BROOD- EN BANKETBAKKERIJ PROVINCIE FRIESLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59700 28-08-2014 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Brood- en banketbakkerij in Friesland. Het bedrijf is al ruim 20 jaar actief. Brood en banket worden in eigen bakkerij door de bakker (eigenaar) vers gemaakt. Diezelfde locatie beschikt over een winkel en een terras, voor de verkoop van de producten.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in een dorp, naast een supermarkt met ruime parkeermogelijkheden. Het pand is in eigendom. De voorkeur gaat uit naar verkoop van de onderneming en het pand als geheel. Alternatieven zoals het huren van het pand zijn bespreekbaar.

Personeel
Er is sprake van circa 1 vast personeelslid voor 16 uur per week. Daarnaast wordt gewerkt met oproepkrachten. De totale jaarlijkse personeelskosten bedragen circa € 20.000.

Over te nemen activa
Onroerend goed, inventaris en voorraad

Reden van verkoop
Leeftijd

Financiële gegevens
Ter indicatie van de omvang van het bedrijf. De omzet ligt onder de € 200.000. Met een marge van 70% en door beperkte personeelsinzet is een goede ondernemersvergoeding haalbaar.

Overnameprijs/verkoopvoorwaarden
Het betreft een activatransactie. De vraagprijs voor het pand bedraagt € 200.000. De vraagprijs voor de inventaris, de voorraad, de handelsnaam en het klantenbestand bedraagt € 25.000.

Overnamekandidaat
De bakwerkzaamheden worden zelf uitgevoerd. Een bakker of ondernemersechtpaar zou mogelijk de meest passende overnamepartij kunnen zijn.

Vervolgtraject en informatiememorandum
Na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, vindt er een kennismakingsgesprek plaats en is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29