laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA MET AUTOMATIEK TER OVERNAME

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58137 10-09-2013 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een succesvolle franchiseformule in de fast food, biedt haar vestiging te Enschede ter overname aan.

De formule is sinds 1941 een belangrijke speler in de snackmarkt en heeft de laatste jaren hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van marketing, uitstraling en imago. Zo is er onlangs een nieuw productiecentrum geopend in Amsterdam-Noord. De formule is bovendien als Keurmerk lid aangesloten bij de NFV.

De huidige franchisenemer kan het ondernemerschap binnen de formule niet meer combineren met zijn overige bedrijfsactiviteiten en heeft daarom besloten de vestiging ter overname aan te bieden.

Door middel van een gedegen interne opleiding en diverse trainingen wordt u klaargestoomd voor de exploitatie van de vestiging in Enschede. Van de franchisegever kunt u tevens de nodige ondersteuning verwachten om ook in commercieel opzicht professioneel een gezonde exploitatie te verkrijgen en te behouden.

In de eerste plaats verwacht de formule van haar franchisenemers een gezonde ondernemersgeest en de bereidheid om hard te werken. Daarnaast is enige affiniteit en ervaring met de branche gewenst.

Interesse in het overnemen van deze zaak? Dan kunnen wij u volkomen vrijblijvend nadere informatie toezenden. In een latere fase kunt u natuurlijk ook inzicht krijgen in alle financiële gegevens.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29