laatst bijgewerkt op: 24-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VOETBAL WEBSITE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55598 04-09-2012 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk Minder dan € 75.000 B.V.

omschrijving

De website is sinds het begin van de nieuwe en hoogste voetbalklasse van het amateur voetbal zeer populair bij voetbal minnend Nederland, per jaar worden er 698.000+ pagina,s bezocht. Op de website wordt er dagelijks door een eigen redactie het laatste nieuws gepubliceerd, verder worden de laatste rangen, standen, teams, het speelprogramma, informatie over gespeelde wedstrijden en spelersinformatie. Deze en de overige rangen en standen komen in samenwerking met mediapartners tot stand die ook leveren aan bijvoorbeeld Voetbal International en landelijke/regionale TV en radio.

Het spreekt voor zich dat de homepage, de nieuwspagina's de meest bezochte pagina's zijn maandelijks bezoeken 21.650+ bezoekers onze website, die op hun beurt maandelijks 58.000+ pagina's bezoeken. Conclusie die daar aan verbonden kan worden is dat de website erg in de smaak valt bij de bezoekers. Alle publicaties worden ook gepubliceerd op Facebook (2.810+ vrienden) en Twitter (1.110+ volgers en re-tweets van personen zoals Demy de Zeeuw, 55.000+ volgers), beide platformen dragen sterk bij aan de unieke bezoekers en 'klantenbinding' en dus het totale verkeer naar de voetbalwebsite. Verder zijn er op Facebook likes van Sport 1, NOS Studio Sport, Voetbal International, Eredivisie Live, Studio Voetbal, PSV etc.

De website wordt verder zeer goed geïndexeerd door Google (6.650+ vermeldingen). De huidige banners worden gemiddeld 3.839 maal per adverteerder/banner per maand vertoond, de CTR (Click Thru Rate, doorklik percentage) is gemiddeld 2,51% (marktconform max 3%).

Top 5 bronnen verkeer:
- Direct verkeer
- Google
- Topklasse clubs
- Facebook
- Twitter

De website is zeer interessant voor mediabedrijven en/of sport gerelateerde organisaties die een online succesvol platform zoeken om hun doelgroep te bereiken. De website statistieken worden volledig geautomatiseerd bijgehouden, het nieuws wordt door een eigen redactie verzorgd. Overige informatie kunt u ontvangen als u contact met ons opneemt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29