laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: PARTNER IN MKB ADVIESORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55154 29-01-2013 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Partner in MKB adviesorganisatie

Welke senior manager, directeur, consultant of (ex) ondernemer heeft de ambitie om toe te treden tot een jong & ambitieus landelijk managementadviesbureau gericht op het Midden- & Kleinbedrijf? Als adviseur lever je ondernemers de juiste mix van korte termijn resultaten en brede structurele verbeteringen. Wij onderscheiden ons door een op ondernemers afgestemde persoonlijke aanpak.

Opdrachtgever is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van zelfstandige consultants met een internationaal bewezen formule. Opdrachtgever werkt uitsluitend samen met ervaren generalisten & specialisten met voldoende ondernemersbloed en een hoge mate van interesse in het Midden- & Kleinbedrijf in Nederland.

Kandidaten worden geselecteerd op zowel (persoonlijke & zakelijke) ervaring, opleiding maar vooral ook persoonlijke eigenschappen als o.a. empathie, inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Wij helpen met het opzetten van een zelfstandige adviespraktijk inclusief ondersteuning bij het verwerven van de eerste klanten en zorgen voor uitgebreide opleidingen op het gebied van acquisitie en specifiek op het MKB afgestemde consulting programma’s.

Opdrachtgever is momenteel actief in Nederland, Nieuw-Zeeland en Australië.

Wat kan je verwachten?

Afspraken
Zonder acquisitie geen klantenkring! De afsprakenservice biedt je in de premium franchise 75 afspraken bij de juiste ondernemers. Dat geeft een solide start aan de onderneming.

Vroeg in het acquisitie traject al resultaten laten zien
Gewerkt wordt met praktische instrumenten waarmee al in het voortraject aangetoond wordt hoeveel en waar 'winstlekkage' weglekt uit de onderneming (en hoe dit kan worden opgelost door middel van onze winstlekkage strategieën). Hierbij wordt gekeken naar acht sleutelgebieden in de onderneming. In de gesprekken met ondernemers blijkt dit een effectieve manier waarop de meerwaarde van de consultant kan worden aangetoond.

Verkoopvaardigheden
Het belangrijkste aspect van consulting wordt vaak vergeten. Hoe zet je een prospect om in een betalende klant? Hier is een effectief “soft-sell” verkoopproces voor ontwikkeld. Deze aanpak zorgt voor een goede 'klik' met de ondernemer waarbij de propositie eerder wordt gekenmerkt als een investering in de toekomst dan een directe kostenpost. Dat levert goede relaties op!

Adviesstructuur
Als adviseur biedt je ondernemers tevens een op het MKB afgestemd - praktisch - bedrijfsverbeteringsplan aan. Het bedrijfsverbeteringsplan stelt de ondernemer in staat de concurrentie ruimschoots voor te blijven en helpt de ondernemer richting duidelijke doelstellingen te groeien. De combinatie van winstlekkage strategieën en het bedrijfsverbeteringsplan stelt ons in staat direct toegevoegde waarde bij de klant te realiseren. Daarmee wordt het verschil gemaakt!

Klant retentie
Het bouwen van een succesvolle adviespraktijk is afhankelijk van lange termijn relaties met klanten. Aangesloten partners kiezen bewust voor een kleine klantenkring zodat ze ondernemers optimaal kunnen ondersteunen. De formule zorgt voor heldere, meetbare resultaten die regelmatig met de klant besproken worden. Dat levert niet alleen goede resultaten voor de ondernemer, maar tevens een strategische adviseur die naast de ondernemer blijft staan.

Opleidingen
Er bestaat een direct verband tussen de kennis en ervaring van een adviseur en het succes dat hij/zij hiermee behaald. Een uitgebreid opleidingsprogramma , bij zowel aanvang als doorlopend, zorgt ervoor dat je goed voorbereid start en gedurende de werkzaamheden je kennis op peil houdt.

Investering
Wij bieden vanaf 2013 twee franchise vormen; de “all-in” premium franchise en de flexibele standard franchise waarbij de mogelijkheid bestaat de basis franchise licentie uit te breiden met gekozen opties.

Franchise fee: vanaf € 29.500,- exclusief BTW.

Interesse?
Zie je ondernemerschap als een uitdaging, maar wil je er niet alleen voor staan? Wij zorgen voor een stevige ondergrond, een solide start met afspraken en een intensieve begeleiding! Daarnaast wordt je onderdeel van een netwerk van enthousiaste en ervaren collega partners.

Kandidaten hebben brede (minimaal 15 jaar) ervaring binnen het bedrijfsleven. Achtergrond: senior management, consultancy of ondernemerschap.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29