laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNERS VOOR GEAVANCEERDE ONLINE ICT-DIENST

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54457 26-06-2012 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Wij zijn een innovatieve ICT onderneming uit de Randstad en bieden een uitgebreide range van hoogwaardige, geëntegreerde totaaloplossingen. Onder andere op het gebied van computersystemen, servers, netwerken, mobiliteit en toegang, virtualisatie, cloud computing, proactief werkplekbeheer en server monitoring.

Eén van onze succesvolle geavanceerde online diensten betreft een compleet ingerichte ICT-infrastructuur, die wij aan eindgebruikers op abonnementenbasis beschikbaar stellen. Via een internetverbinding hebben gebruikers toegang tot al hun applicaties en data.

Voor de landelijke wederverkoop van deze online dienst zijn wij op zoek naar professionele partners, die het online-concept onder hun eigen naam aan hun klanten aanbieden. Voor de verkoop ontvangt de reseller een interessante marge.

Speciaal voor onze wederverkopers hebben wij een gedegen partnerprogramma ontwikkeld. Als nieuwe partner krijgt u een uitgebreide introductie bij ons op kantoor. Bovendien bieden wij optimale ondersteuning bij de marktbewerking, onder andere met white labelled promotiebrochures.

Graag komen wij in contact met kwalitatieve, betrouwbare, servicegerichte partners, die pas tevreden zijn als hun klanten tevreden zijn. Van onze nieuwe partners verwachten wij dat zij over minimale basis ICT-kennis beschikken, teneinde voor eindgebruikers de beste oplossing te kunnen adviseren.

Na ontvangst van uw reactie nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29