laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRACHTIG HOTEL TE LISSE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51421 07-06-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t.

omschrijving

In het centrum van het lieftallige dorpje Lisse vindt u dit driesterrenhotel. Gelegen in het hart van de schilderachtige Bollenstreek staat gastvrijheid er hoog in het vaandel.

Het hotel is een hotel met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. In ??n van de 44 kamers vindt men altijd iets naar wens. Of het nu de standaardkamer is of de seniorsuite met priv? zit- en kookgedeelte. Het hotel heeft ook een binnendoorgang naar het naastgelegen restaurant. Bovendien beschikt het hotel ook zelf over een bar die grenst aan een mooie binnentuin.

Het hotel ligt middenin het Nederlandse tulpenparadijs. Loop bijvoorbeeld vanuit het centrum van Lisse in enkele minuten naar het wereldberoemde Keukenhof. Maar ook het Tulpenmuseum is een bezoekje waard. Of ga zelf op pad en maak een fietstocht door de prachtige de Bollenstreek.

Het hotel ligt centraal. Dat maakt het hotel ook voor zakelijke verblijven aantrekkelijk. Naast al het bloemenschoon ligt immers ook Schiphol om de hoek. Tevens kan men rondom het hotel gratis parkeren. Alle Nederlandse grote steden liggen op een overzichtelijke afstand. Bovendien kan men in het hotel tegen een kleine vergoeding gebruik maken van draadloos internet en beschikt het hotel over een onlangs gerenoveerde vergaderzaal.

Het hotel met 44 kamers kost ? 3.700.000,- + 2% aankoopfee.

Er is een mogelijkheid om er 30 kamers extra bij te kopen. Dit kost ?800.000,- wat op een totaal van ?4.500.000,- + 2% aankoopfee komt.

Tags (trefwoorden)
Hotel | Lisse | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29