laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHOENENWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48838 04-03-2011 Detailhandel Non-Food Schoenendetailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een gespecialiseerde schoenenwinkel. De onderneming is gevestigd op een A1 locatie in het centrum van een middelgrote stad, gelegen in Gelderland. Het assortiment dames-, heren- en kinderschoenen bestaat uit diverse toonaangevende merken, waarbij eigenschappen als pasvorm en loopcomfort centraal staan. Wandelschoenen in het hogere marktsegment behoren eveneens tot het assortiment. De onderneming heeft een goede reputatie en een stabiele klantenkring.

De onderneming is gevestigd in een huurpand met een verkoopvloeroppervlakte van circa 200 m2 en circa 50 m2 overige ruimte en er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten. De omzet bedraagt ruim ? 400.000 en er wordt een positief rendement behaald.

Het bedrijf is zeer geschikt om te worden ge?xploiteerd door een ondernemersechtpaar of MBI-kandidaat. Het betreft een activatransactie (inventaris, voorraad, handelsnaam, website, eventueel personeel, goodwill). De huidige eigenaar is, indien gewenst, bereid nog een nader te bepalen periode bij de onderneming betrokken te blijven.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29