laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIALIST IN GELUID, LICHT EN UNIEKE PROJECTIE - AGENTSCHAP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45786 28-02-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Wij zijn op zoek naar een fusiepartner of overnamekandidaat voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in licht, geluid en projecties. Daarnaast is er een Benelux-vertegenwoordiging+ Duitsland voor een zeer bekend projectorenmerk aanwezig. Dit is een echte USP voor dit bedrijf. Reden tot fusie is dat de partners de verdere groei liever niet willen leiden, zij zijn veel meer de technici die creatief en technisch de opdrachten invullen en verwerken. Gezocht wordt naar een collega die een te onderhandelen deel van de aandelen overneemt.

De zakelijke leiding komt in handen van de fusiepartner, de beide huidige aandeelhouders zijn bereid hun technische en creatieve input te blijven leveren als werknemer of als minderheidsaandeelhouders. 2 Locaties zijn in Noord Brabant in een huurpand, veel apparatuur in eigen bezit. Omzet is jaarlijks groeiend met een toenemend aantal vaste klanten en evenementen.

Tags (trefwoorden)
fusiepartner | fusie | licht | geluid | projecties

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29