Profiel nr. 106468

Accountantskantoor Midden-Limburg

13/06/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Accountancy, administratie en belastingadvies

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit accountantskantoor in Midden-Limburg bedient primair een gevarieerde zakelijke klantportefeuille en wordt vanwege pensionering ter overname aangeboden. Omzet ca. EUR 230k. Van het personeel gaat 0,7 fte na de overname mee over. De huidige bezetting is 1,73 fte inclusief eigenaar.


Activiteiten van het bedrijf

Vrijwillige controle-opdrachten, beoordelingsopdrachten, samenstelopdrachten, fiscale aangiften en advies, adviesdiensten. Geen WTA vergunning. 


Onderscheidend vermogen

Het kantoor onderscheidt zich door een bovengemiddelde adviesomzet aan zakelijke cliënten uit diverse MKB-branches. De particuliere cliëntenportefeuille is ondergeschikt. Een persoonlijk en direct klantcontact met een hoge kwaliteit- en servicegraad vormt de kern van de dienstverlening. Dit kantoor met een lange historie is een gevestigde naam in de omgeving. 


Overig

Naast een potentiële overname door een gevestigd accountantskantoor is dit kantoor bij uitstek geschikt voor een accountant die voor zichzelf wil beginnen. De regio biedt voldoende dynamiek om de portefeuile verder uit te breiden.