Profiel nr. 106133

CNC Verspaningsspecialist

20/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Metaalproducentenindustrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

250.000 - 500.000


Activiteiten van het bedrijf

Een specialist op het gebied van draai- en freesbewerkingen. De activiteiten van de onderneming kunnen omschreven worden als het bewerken van hoogwaardige fijnmechanische componenten, een grote diversiteit aan materiaalsoorten, waaronder een breed gamma aan metalen en kunststoffen, maar ook exotische materialen. De krachtige combinatie van een uitgebreid modern machinepark met CNC draai- en freesmachines en uitgebreide meetkamer, zorgen ervoor dat alle mogelijke bewerkingen uitgevoerd kunnen worden zowel in kleine als grote series, maar vooral in het vervaardigen van repeterend seriewerk is men de juiste partner. De onderneming is gesitueerd in regio Zuid-Oost Brabant.


Onderscheidend vermogen

De onderneming staat bekend om het bewerken van (zéér) complexe producten, de gemiddelde doorlooptijd door middel van het breed inzetbare machinepark, de flexibiliteit (productmogelijkheden), het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, de leverbetrouwbaarheid en de vakbekwame medewerkers. 


Overig

Middels de voornoemde factoren en de grote hoeveelheid aanwezige kennis en ervaring is de onderneming een zeer geschikte overnamekandidaat met veel groeipotentie in binnen- en buitenland.